Újabb labdarúgóval erősített csapatunk, hiszen a Farkas Aurél is zöld-fehérbe öltözik. A középpályás legutóbb a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár gárdájában szerepelt. 

Huszonöt éves védekező középpályás Budapesten született, s előbb a Csepel, majd a Budapest Honvéd utánpótlásában bontogatta szárnyait. A felnőtt pályafutását az akkor még másodosztályban szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima csapatában kezdte, majd a harmadosztályú Diósdi TC-Select gárdájánál folytatta, ahol alapembernek számított a 2013/2014-es bajnokság második felében. A következő szezont már az ESMTK együttesénél töltötte, ahol huszonhét mérkőzésen lépett pályára az NB III. Közép csoportjában, s jó teljesítményének köszönhetően a Ferencváros második csapatához igazolt, amellyel megnyerte az NB III. Nyugati csoportját. A következő évben a másodosztályú Szegednél folytatta pályafutását, ahol tizennyolc meccsen egy gólt jegyzett. A 2017/2018-as másodosztályú bajnokságban a szintén NB II-es Szolnoki MÁV FC csapatában szerepelt, ahol 32 mérkőzésen lépett pályára és két gólt lőtt. 2018 nyarán igazolt Csákvárra. Itt azonnal alapemberré vált a bajnokságot végül a tizenegyedik helyen záró együttesnek. Az első évadban harmincnégy bajnoki és két Magyar Kupa találkozón lépett pályára és elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy gond nélkül harcolta ki a bent maradást a Csákvár. A most zajló szezon előtt sérülés nehezítette felkészülését, így nem tudta visszaverekedni magát a kezdőbe, ezért csak hat bajnokin jutott szóhoz csereként. 

A védekező középpályás, akit az FHS Professional Sport Management részéről Fogarasi Gergely és Szilágyi László játékosügynökök képviselnek az elmúlt hetekben már Kaposváron edzett, s teljesítményével meggyőzte a szakmai stábunkat a leigazolásáról.