Gujic és Grumic autóját rendőrök állították meg a kaposvári vasútállomás előtt, a kommandós akció alatt fegyvereket kerestek a szerb légiósok kocsijában egy névtelen bejelentés alapján – írja a sonline.hu.

Botrányos teljesítményt nyújtott a szombati Kaposvári Rákóczi-Siófok NB I-es bajnoki mérkőzésen Boris Gujic, a kaposváriak szerb idegenlégiósa. Az ezúttal bal oldali védőt játszó futballista rengeteget hibázott a pályán töltött ideje alatt, többször is az előtte álló vendégjátékosba vezette a labdát, s a siófokiak első és második góljánál csúnyán lemaradt emberéről. Ezek után nem csoda, hogy Sisa Tibor, a hazaiak vezetőedzője alig fél óra elteltével, a 34. percben lehívta a pályáról indiszponált játékosát, akinek teljesítményét a Nemzeti Sport is igen gyengének minősítette, s 3-as osztályzattal honorálta.
 
Gujic játéka láttán a lelátón – az elmúlt hetek-hónapok botrányaira asszociálva – bundát emlegettek, ám azóta megtudtuk, vélhetően egy rendőri akció állt a harmatos produkció hátterében. Gujic ugyanis csapattársa, a csatár Miroslav Grumic társaságában autózott nem sokkal három óra előtt a mérkőzésre, amikor a támadó szerb rendszámú, fekete autóját a vasútállomás előtt rendőrök – úgy tudjuk több autóval tucatnyinál is több rendőr – állították meg, s fegyvereikkel kiszállásra kényszerítették a két futballistát. Információink szerint a rendőrök fegyvert kerestek a kocsiban, ám miután kiderült, futballistákról van szó, s nem a hatóság által keresett szerbekről, elengedték őket. 
Az attak ennek ellenére vélhetően nyomot hagyott a játékosokban, akik a közelmúlt eseményeinek ismeretében azt is hihették, a Nemzeti Nyomozó Iroda csapott le rájuk bundaügyben. Ezek után érthető Gujic indiszponált produkciója, más kérdés, az eset tudatában miért kezdett egy a kiesés szempontjából fontos mérkőzésen a játékos, aki láthatóan nem heverte ki a vele nem sokkal a kezdősípszó előtt történteket…
– Névtelen bejelentés érkezett szombaton a rendőrségre – mondta Karsay Kornél, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense –, hogy egy szerb rendszámú kocsiban fegyvereket rejtegetnek, s az autót a vasútállomás környékén látták utoljára. Mivel komoly bűncselekmény gyanúja merült fel, az intézkedő rendőrök golyóálló mellényt viseltek, amikor igazoltatták a két labdarúgót. Miután személyazonosságuk kiderült, tovább folytathatták útjukat.