Hadaró Valentin csapatunk védője, valamit Mayer Milán klubunk volt játékosa is a közösségi média felületén tett kézzé egy felhívást, melyben felajánlották, hogy szívesen segítenek a bevásárlásban a Kaposváron és környékén élő szépkorúaknak. Továbbá klubunk is megkereste a kaposvári önkormányzatot, s felajánlotta, hogy segít ételt szállítani az időseknek.

 

A Facebook valamint az Instagram felületén tett közzé egy igen nemes felajánlást Hadaró Valentin és Mayer Milán. A két labdarúgó ugyanis vállalta, hogy szívesen segít a Kaposváron és környékén élő időseknek a koronavírus miatt kialakult helyzetben.

– Mivel most nincsenek közös edzések, így szabad a délutánunk, ezt az időt pedig arra szeretnénk fordítani, hogy valami jót cselekszünk – fogalmazott Hadaró Valentin, aki párjával közösen minden évben jótékonykodik a rászoruló családok részére. – Szívesen vállaljuk, hogy bevásárolunk az időseknek, illetve a gyógyszereiket is kiváltjuk helyettük.

– Nagyon szívesen segítünk azoknak az embereknek, akiknek a kialakult helyzetben problémát jelent a vásárlás, hogy ezzel is könnyebbé tegyük a mindennapjaikat – mondta Mayer Milán, aki jelenleg az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Greenplan Balatonlelle SE csapatát erősíti. – Mindenkinek szívesen segítünk, aki valamilyen oknál fogva nem tudja megoldani az élelmiszerek, gyógyszerek beszerzését.

A labdarúgókkal, akik azt még elmondták, hogy a bevásárlás közben is odafigyelnek arra, hogy minden higiéniai előírást a legnagyobb mértékben betartsanak, a közösségi médián keresztül lehet felvenni a kapcsolatot, de akár a klub Instagram oldalár is érkezhetnek az üzenetek, melyeket természetesen azonnal továbbítunk a játékosok felé.