Lassan kezdődhet a készülődés#!# 18 óra 30 perckor útjára indul a labda a Kaposvári Rákóczi – Ferencváros OTP Bank Liga labdarúgó mérkőzésen. A számok a mieink sikerét ígérik…

A két csapat 11 alkalommal találkozott egymással a cukorgyári gödörben, és ötször nyert a Rákóczi, emellett öt döntetlen született. A Fradi eddig mindössze egy alkalommal, 1977 tavaszán tudott győzni Kaposváron. Ha az elmúlt éveket nézzük, mindenképpen bizakodhatunk. Tavaly ősszel, Pavlovic góljával bizonyult jobbnak a Prukner-legénység 1-0-ra, 2011 júliusában pedig 2-2-es döntetlennel ért véget a kilencven perc. 2011 tavaszán, máig emlékezetes összecsapás végén örülhettek a Rákóczi hívei#!# a Sisa Tibor vezette együttes 0-1-ről fordított, és Oláh, majd Zsók találatával 2-1-re nyert. A győzelemnek köszönhetően a fiúk öt fordulóval a vége előtt a harmadik helyen álltak a tabellán. 
Napjainkban sajnos más a helyzet, nem hogy a dobogó, a bennmaradást érő 14. hely sincs túl közel, de ismét bizakodó mindenki a somogyi zöld-fehérek háza táján. A legutóbbi, kéthetes bajnoki szünetben sikerült rendezni a sorokat, reméljük, most sem lesz ez másként. Nemcsak a védekezés hatékonyságán kell javítani, hanem a támadójátékon is#!# a kaposváriak az első tíz fordulóban mindössze nyolc alkalommal találtak a hálóba, ami a legkevesebb az NB I-es mezőnyben. 
Várjuk a drukkereket, szurkoljuk ki az újabb, Fradi elleni diadalt!