Megverte a Ferencvárost a Kaposvári Rákóczi! A labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában az elmúlt hetekben jól szereplő zöld-fehér csapatok csaptak össze, és a somogyiak Pavlovic góljával szerezték meg az 1-0-s győzelmet – a látottak alapján megérdemelten. 

A két csapatnak ez volt a 21. bajnoki találkozója. Hat ferencvárosi siker mellett négy kaposvári győzelem szerepelt a krónikákban a 10 döntetlen mellett. A Fradi 1977-ben nyert utoljára Kaposváron, és 2012-ben sem tört meg az átok…

Az első helyzetet a 4. percben jegyezhettük fel#!# Cukic lőtt 16 méterről a kapu mellé. A 13. percben Horváth T. 19 méteres, középre tartó lövését védte Jova. Pedro ismételt, szöglet lett belőle. A sarokrúgás után Oláh lerült helyzetbe, 5 méterről lőtt, a vendégkapus megint a helyén volt. A 17. percben Böde indította Ionescut, de a kaposvári védelem résen volt. Egy percre rá Cukic lőtt 11 méterről csúnyán fölé. A 21. percben Ionescu tette balról középre a labdát, Józsi 17 méterről fölé lőtt. A 39. percben Kovács Olivér 21 méteres szabadrúgása után védett Jova. 
A 49. percben Jehner szabadrúgását védte gond nélkül Hajdúch, hat perccel később Böde lőtt laposan a kapu mellé 22 méterről. Az 57. percben Somalia és Cukic is gólt lőhetett volna, végül Pedro mentett szögletre. A 61. percben Safaric szabadrúgása után pattant szögletre a labda. 
A kaposváriak egyre nagyobb erőket mozgósítottak a kaposváriak a vezetés megszerzéséért, és siker koronázta erőfeszítéseiket. A 70. percben Safaric 20 méteres lövése után pattant szögletre a labda Besicről. A 71. percben Pavlovic szöglete után Oláh fejelt, a labda a kapufán csattant! A 73. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi! Bal oldali hazai támadás után Horváth T. adott középre, Pavlovic pedig öt méterről, vállal, a kapuba továbbította a labdát. 1-0.
Nem sokkal később Oláh elrontotta a meccslabdát#!# Balázs B. passza után, 10 méterről, nagy helyzetben a kapusba lőtt… A 83. percben Balázs B. került helyzetbe, de lövés helyett passzolt, így oda lett a lehetőség. A 86. percben Haruna 12 méteres lövése után ütötte ki a labdát Jova kapus. Négy perccel később megint Haruna volt a főszereplő#!# 10 méterről lőtt, Jova védett. A 92. percben Orosz lőtt 18 méterről mellé. 
A látottak alapján Prukner László legénysége megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot. 
Kaposvári Rákóczi FC – Ferencváros 1-0 (0-0)
Kaposvár, 4500 néző. V.#!# Solymosi.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Kovács O., Jánvári – Pedro, Safaric,  Horváth T. (Zámbó, 82.) – Vrucina (Pavlovic, 67.), Oláh (Haruna, 80.), Balázs B. Vezetőedző#!# Prukner László
FTC#!# Jova – Jovanovic (Peric, 65.), Otten (Orosz, 78.), Besic,. Bönig – Gyömbér, Cukic – Jenner, Józsi, Ionescu (Somalia, 52.) – Böde. Vezetőedző#!# Ricardo Moniz
Gólszerző#!# Pavlovic (73.)
Sárga lap#!# Kovács O. (12.), Okuka (76.), illetve Gyömbér (44.)