Véget ért a tárgyalássorozat, megállapodott a Kaposvári Rákóczi és a Pécsi MFC vezetése Miroslav Grumic átigazolásáról. Támadó helyett támadó érkezik#!# a tizenöt esztendő után visszatérő Waltner Róbert csütörtökön aláírta szerződését.

Mint már korábban hírt adtunk róla, Miroslav Grumicra szemet vetett a pécsi együttes, és a vezetés meg is tette ajánlatát. A tárgyalások végül csütörtökön fejeződtek be, melynek eredményeként a Rákóczi felbontotta a szerb csatár jövő nyárig szóló szerződését. Grumic vételárát a két fél megállapodása alapján nem hozzák nyilvánosságra.
Szintén a csütörtöki nap híre, hogy Waltner Róbert aláírta szerződését a kaposváriakkal. A 34 éves támadó, aki tizenöt év után tér haza, 2+1 évre kötelezte el magát.
A próbajátékon Kaposváron tartózkodó győri védő, Zámbó Bence és a ceglédi védő-középpályás, Sándor István sorsáról a pénteki szombathelyi Király Kupa után dönt a szakvezetés. A 22 esztendős Zámbó tagja volt az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar válogatottnak, és a hírek szerint a Győr szívesen kölcsönadná őt a somogyiaknak.
A moldáv Serghei Alexeev élő szerződése ellenére bejelentette, hogy a továbbiakban nem kíván a Rákóczi csapatában futballozni, így megkezdődtek az egyeztetések a további sorsáról. Graszl Károly továbbra is próbajátékon tartózkodik, de nem kapott róla új információt a klubvezetés.