Életének negyvennegyedik évében egy súlyos betegség következtében elhunyt csapatunk egykori kiváló, gólerős védője, Zahorecz Krisztián.

 

 

Zahorecz Krisztián 1975-ben, Szarvason született és itt ismerkedett meg a labdarúgással, s ez a gyönyörű sportág gyorsan élete egyik központi szereplőjévé vált. A védő a Nagykanizsai Olajbányász színeiben mutatkozhatott be a magyar élvonalban, 1999. augusztus 13-án, a Vác FC ellen 4–3-ra megnyert bajnokin, amikor is kezdőként kilencven percet kapott. Még ebben a szezonban megszerezte első NB I-es gólját is a DVTK ellen.

A labdarúgó 2004-ben igazolt az első osztályba feljutó együttesünkhöz, majd azonnal a védelem alapemberévé vált, azonban nem csak a védekezésben nyújtott jobbnál-jobb teljesítményt, hanem támadásban is. A gólerős játékos a pontrúgásoknál gyakran okozott gondot az ellenfelek kapuja előtt, s a büntetőket is kiváló érzékkel lőtte. A szurkolóink körében is népszerű „Zaci” több mint kétszáz élvonalbeli találkozón lépett pályára, ezek során pedig számos alkalommal vezette ki csapatkapitányként a pályára csapatunkat.

Zahorecz Krisztián 2011-ig erősítette együttesünket, majd előbb Bajára igazolt, később pedig visszatért Somogyba, hiszen két szezonon keresztül volt a Somogyjád labdarúgója.

Klubunk egykori védője negyvennégy éves korában, egy méltósággal viselt súlyos betegség következtében elhunyt. Emlékét örökre megőrizzük!

 

Zahorecz Krisztiánt január másodikán, 14 órakor kísérik utolsó útjára a Nagykanizsai Köztemetőben. A gyászoló családtagoknak, rokonoknak, barátoknak ezúton kívánunk őszinte részvétet!