Harmadik Ligakupa-mérkőzését is megnyerte a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak a Ferencváros otthonában győztek 2-0-ra Miroslav Grumic duplájával. A Sisa-legénység három forduló után százszázalékos a sorozatban.

Miroslav GrumicAz első félidőben a labdát többet birtokló Rákóczi megérdemelten jutott előnyhöz#!# a 38. percben Jawad jobb oldali szabadrúgása után Grumic fejelt a jobb alsó sarokba. A második játékrész közepén a szerb támadó újabb gólt szerzett. A kaposvári együttes a látottak alapján megérdemelt győzelmet aratott, a fiúk hibátlanul vezetik a „B" csoport tabelláját.
A találkozó hajrájában megsérült a csereként beállt Peric. Sisa Tibor vezetőedző honlapunknak elmondta#!# a támadó az oldalára kapott rúgást Ranilovictól, akit ki is állítottak az eset után. A csatár még ma este röntgenvizsgálatra megy, a szakmai stáb bízik abban, hogy nem komoly a baj.
Ligakupa, B csoport, 3. forduló
FTC – Kaposvári Rákóczi FC 0-2 (0-1)
Budapest, Albert stadion, 300. néző. V.#!# Berke
FTC#!# Ranilovic – Fülöp, Grúz, Csizmadia, Vass M. (Birtalan 70.) – Fitos (Pölöskei II. 65.), Lisztes (Peszmeg 60.), Józsi, Rósa (Holman 60.), Zsivóczky – Pölöskey (Nyilasi 60.). Szakmai igazgató#!# Détári Lajos
Rákóczi FC#!# Posza – Okuka, Mudresa, Graszl K., Jánvári – Farkas P., Pedro – Pavlovic (Gujic 65.), Kovács O. (Kulcsár 46.), Jawad (Bőle 60.) – Grumic (Peric 70., Mustapha 86.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerző#!# Grumic (38., 65.)
Sárga lap#!# Rósa (36.)
Piros lap#!# Ranilovic (84.)