Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését vívja labdarúgó csapatunk az OTP Bank Ligában. A 16. fordulóban együttesünk a Debreceni VSC gárdáját látja vendégül szombaton 17 órakor.

 

Csapatunk jelenleg nyolcpontos hátrányban várja az ősz utolsó játéknapját, amikor a Debreceni VSC érkezik a cukorgyári gödörbe. Labdarúgóink keményen edzettek egész héten, s arra készülnek, hogy ledolgozzák a hátrányukat.

– Eddig egyetlen egy találkozót sem vettünk félvállról, mindent tőlünk telhetőt megtettünk, de ez nem mindig mutatkozik meg pontokban – fogalmazott Waltner Róbert, együttesünk edzője. – Mindegyik játékos keményen edz, egyik sem adja fel, egy rossz szót sem mondhatok rájuk, de az nagyon összetett dolog, hogy ez miért nem mutatkozik meg a tabellán. Természetesen nem fogjuk feladni, mindent megteszünk azért, hogy minél több győzelmet szerezzünk.

Ősszel Ádám Martin találatával tudtuk elhozni a három bajnoki találatot a Nagyerdei Stadionból, s ezt a bravúrt most is megismételné csapatunk.

– A Debrecenben elért sikerünk is azt mutatja, hogy mindegyik csapat verhető – tette hozzá Waltner Róbert. – Arra készülünk, hogy megismételjük azt a győzelmet, ezért dolgoztunk egész héten. A debreceniek pedig nyilván azért tesznek meg mindent, hogy visszavágjanak az otthon elszenvedett vereségért. Meglátjuk majd, hogy melyik csapat jön ki jobban a fordulópontokból, kinek lesz szerencséje. Mi mindent megteszünk azért, hogy pozitív élménnyel menjünk szünetre, s a szurkolóinknak is győzelmet ajándékozzunk karácsonyra. Sajnos nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az előre tervezett kezdőcsapatból hárman is kiestek sérülés miatt, de így is megpróbálunk mindent.