Szombaton 18 órakor az MTK csapatát fogadja a Rákóczi a labdarúgó NB I-ben. A zöld-fehérek szeretnék, ha Garami József, az MTK mestere 700. bajnokija után nem örülhetne a jubileumnak. A Rákóczi továbbra is a dobogó közelében maradna.

A kiesés ellen menekülő fővárosi MTK-t fogadja szombaton a Rákóczi. Ilyen sem volt még a csapat újkori történetében, hogy a kék-fehérek nem esélyesként érkeznek Kaposvárra. Garami mester túl van a 700. bajnokiján, és Sisa Tiborék azon lesznek, hogy ne legyen oka örömre a kék-fehérek mesterének. Az pedig nem kérdés, hogy Rákóczi kurucai még nem laktak jól.  
„Az MTK egy nagyon jó keret, jó csapat, csak beragadtak, és most élet-halál harcot vívnak a bentmaradásért. Másrészt mi már teljesítettük a minimális célt, de nehogy azt higgye valaki, hogy mi már jóllaktunk. Ez a csapat nem az, ez az edző nem az, aki hátradől, hogy már minden oké” – fogalmazott Sisa Tibor vezetőedző. 
A kaposváriak tudják, hogy az MTK erősebb, mint amit a helyzete mutat, így nehéz meccsre számítanak, de felszabadultak lesznek, a tét a fővárosiakat nyomja majd.
„Erőszakos, fiatal csapat, mennek, futnak, de ha egy kicsit itthon befenyítjük őket, akkor nyerhetünk. Ők fognak izgulni, mert bennük lesz a tudat, hogy ha kikapnak, és még lejjebb csúsznak, mi lesz…” – mondta a Rákóczi játékosa, Máté Péter.
A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, a kaposváriaknál Grumic még csak lábadozik, a többiek hadra foghatóak, eltiltott pedig nincs. A kapos.hu és sonline.hu internetes portálon online közvetítéssel jelentkeznek, a Kapos Televízióban pedig vasárnap este fél nyolckor láthatják a találkozó felvételét.