Veretlen, de még mindig nyeretlen csapatunk pontvadászat tavaszi szezonjában. Ezzel a mutatóval még csak nem is lenne nagy baj, de mivel az utolsó helyen állunk a tabellán, és a bennmaradáshoz immár győztes mérkőzések kellenének. Szombaton a Honvéd otthonában folytatjuk.

– Sajnos még mindig nem sikerült nyernünk, ez az, ami aggaszt, hogy nem jönnek a nyerhető meccsek. Még van tíz forduló, semmi sincs veszve, amíg matematikailag esélyünk rá, harcolni fogunk. Ezzel a csapattal meg tudjuk oldni a feladatot, még mindig bízom benne – fogalmazott Selymes Tibor vezetőedző.
 
– Eddig három meccsünk volt, három pontunk van. Az első két meccsen az első félidő volt elfogadható, a Puskás ellen a második. Bízom benne, hogy a hétvégén mindkét félidőben jól teljesítünk majd, és megszerezzük az első győzelmet. A helyzeteink eddig is megvoltak, a helyzetkihasználással voltak gondok. Bízom benne, hogy most minden csapatrészben odafigyelünk, és sikerül a három pontot megszereznünk – mondta Balázs Benjámin csapatkapitány. 
A következő ellenfél a 30 ponttal a hetedik helyen álló Budapest Honvéd lesz.
– A fővárosiak a három tavaszi meccsen 7 pontot szereztek. Jó csapat, jó formában vannak, de nekünk a saját játékunkra kell figyelni – tette hozzá a játékos. 
A két csapat őszi mérkőzését 4-0-ra nyerte a Honvéd Kaposváron. A szombaton 18 órakor kezdődő visszavágóról online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.