Vasárnap 13 óra 30 perctől, a Puskás Akadémia II. elleni hazai mérkőzéssel folytatja bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi az NB III Nyugati csoportjában. Az őszi szezon 14. fordulójában a második és az ötödik helyezett találkozik egymással, és csapatunk szeretne újabb három ponttal gazdagodni.

A Rákóczi remek sorozatot tudhat a magáénak#!# a hévízi vereség után egymás után négy meccset nyertünk a bajnokságban, sorrendben a Honvéd II., a III. kerület, a Videoton II. és legutóbb a Komárom ellen. A Puskás második csapata már nem teljesít ennyire kiegyensúlyozottan, hiszen már négyszer hagyta el vesztesen a játékteret, legutóbb pedig hazai pályán játszott döntetlent a Csepellel.

– Felkészültünk a mérkőzésre#!# a felcsútiak több mérkőzését is megnéztük és kielemeztük – mondta honlapunknak Házi László vezetőedző. – Érdemes róluk tudni, hogy saját játékrendszerben játszanak, és az NB III többi második csapatával ellentétben saját keretük is van. Jó játékerőt képviselnek, nyolc mérkőzést nyertek eddig, ebből négyet idegenben. Nehéz kilencven percre számítok, ha agresszíven játszunk és végig úgy összpontosítunk, ahogy kell, akkor meglesz a győzelem.

A szurkolók számára  fontos információ, hogy vasárnap csak az 1-es és a 3-as pénztár lesz nyitva a stadionban.