Önbizalommal teli nyilatkozatot adott honlapunknak Grúz Tamás, a Kaposvári Rákóczi hátvédje. A futballista a három pont megszerzését sem tartaná meglepetésnek a pénteken 17 órakor kezdődő mérkőzésen.

– Úgy készültünk, mint bármelyik másik bajnoki mérkőzésre – kezdte mondandóját Grúz Tamás, majd hozzátette, hogy a Rákóczi a magyar élvonalban nem fél senkitől és igyekszik megoldani a pénteki feladatot a korábbi válogatott játékosokkal felálló Vasas ellen. – Nem lesz könnyű meccs, de mindent megteszünk, hogy bezsebeljük a három pontot, ennek szellemében készültünk a hét folyamán. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Vasas nagyon erős együttes, nem véletlenül szerzett tíz pontot, de ha az első perctől kezdve odafigyelünk, akkor meglehet a siker. Ne felejtse el senki, hogy a Pápának percek alatt tudtunk három gólt rúgni és ez remélem még erősebbé kovácsolt bennünket. Ami a hiányzókat illeti#!# sérültjeink, betegeink vannak, köztük Kulcsár Kornél is. Hogy ő játszhat-e, az csak pénteken derül ki.

Nem véletlen, hogy Grúz Tamás jó hangulatban várja a bajnokság folytatását#!# a napokban ugyanis megszületett két iker-gyermeke, Tira és Hanna. Honlapunk olvasói nevében is gratulálunk és jó egészséget kívánunk a két kislánynak, és anyukájuknak, Anitának is!

A találkozóról online közvetítésben számol be Somogy videós hírportálja, a kapos.hu, valamint a sonline.hu oldal is. A CsakSport Médiaközpont teljes egészében, élőben közvetíti az összecsapást pénteken 17 órai kezdettel.