Folytatódik a pontvadászat#!# szombaton a Hévíz csapatához utazik a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III-ban. A találkozó 15 órakor kezdődik, és csapatunk három ponttal szeretne hazatérni. 

A kilencvenes években a Rákóczi nagy meccseket vívott a Hévíz ellen, és összességében kellemesek az emlékek, hiszen a legtöbbször sikerült legyőzni a fürdővárosiakat. A zalaiak mostani együttese Lendvai Miklós vezetésével most jutott fel az NB III-ba, és jelenleg a tabella alsó felében, a 15. helyen tanyáznak. A társaság eddig mindössze egy meccset nyert#!# még a nyitó fordulóban, hazai pályán gyűrte le 1-0-ra a Komáromot. Azóta viszont nem sok babér termett soros ellenfelünknek. A Rákóczi továbbra is második a tabellán, csupán a pontveszteség nélkül álló Érd áll előttünk.
– Ha el akarjuk érni a céljainkat, a kötelező győzelmeket meg kell szerezni, még akkor is, ha ez sokszor nem könnyű – mondta Házi László vezetőedző. – Bízom benne, hogy sikerrel vesszük az újabb akadályt, és három ponttal gazdagabban térhetünk majd haza Hévízről.
Nagy eltiltás, Jovánczai pedig sérülés miatt hiányzik majd a pályáról. Kezdés szombaton délután három órakor.