Három arany- és egy ezüstérmet szerzett a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia a VII. Intersport Ifjúsági Labdarúgó-fesztivál szombati döntői során.

Szombaton az első aranycsatát az U13-as korosztályban a Rákóczi és az FC Brasov játszotta a Cserú úti műfüves pályán. Hihetetlen utat járt be a fesztiválon a Konrád-csapat#!# a fiúk negyedikként jutottak tovább, utána pedig bravúrt-bravúrra halmoztak a döntőig, ahol ezt tovább folytatták… A csoportmeccsek során a románoktól elszenvedett 4-1-es vereségért remek játékkal, és Vajda Roland góljának köszönhetően 1-0-as győzelemmel vágtak vissza. 
Nem kellett sokat várni a másodikra, és sajnos az esőre sem. Ahogy elkezdődött az U14-es Rákóczi-Brescia finálé, leszakadt az ég, és el sem állt egészen délig. A két csapat az irreális időjárási körülmények ellenére is nagy meccset játszott, és hősies küzdelmét vívott egymással. Végül, Grabarics és Kiss góljával, 0-1-ről fordítva megérdemelten nyert Richter Sándor csapata. 
Két Rákóczi-Pécs rangadó is maradt délutánra. Az U15-ös mérkőzésen érettebben játszott a Pécs, és ráadásul egy ritkán látható, jól eltalált szabadrúgásgóllal szerzett vezetést, amellyel alaposan megfogta a kaposváriakat. A mérkőzés végére hitehagyottá váló Rákóczi 3-0-ra kapott ki. Az, hogy döntőbe jutottak a zöld-fehérek már bravúrosnak mondható, így szereplésük mindenképp dicséretes.
Az U17-es korosztályban a Bőzsöny János vezette Rákóczi és PMFC csatázott az aranyért. Döntőbe illő, igazi kemény csatát, egy-egy szép megmozdulást, s egy remek bal oldali (Hampuk-Prukner-Vaszilkó) támadás utáni gólt hozott a finálé. A végig koncentráltan játszó kaposváriak megérdemelten nyertek 1-0-ra a mezőnyben egyenrangú baranyaiak ellen.
A döntők eredményei
U9#!# Pécsi MFC – CSS Dinicu Golescu (román) 6-3
U10#!# Famt Presov (szlovák) – Dominus Beograd (szerb) 2-4
U11#!# Dominus Beograd (szerb) – OFK Pozega (szerb) 2-0 
U12#!# SF Vojvodina (szerb) – Grund 1986 FC 1-4
U13#!# FC Brasov (román) – Kaposvári Rákóczi BFLA 0-1
U14#!# Kaposvári Rákóczi BFLA – Brescia Academy (olasz) 2-1
U15#!# Kaposvári Rákóczi BFLA – Pécsi MFC 0-3
U16#!# Treubund Lüneburg (német) – Brescia Academy (olasz) 0-1 
U17#!# Kaposvári Rákóczi BFLA – Pécsi MFC 1-0
U18#!# Vfb Zittau (német) – FK SK 2007 Dunaszerdahely (szlovák) 1-3
U19#!# FC Nagyberki – Kiskorpád 2-1

A győztes U13-as csapat