Vasárnap 11 órától játssza az első kör utolsó bajnoki mérkőzését a Rákóczi a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. Csapatunk a középmezőnyhöz tartozó Gyirmót II. otthonában lép pályára, és szeretné győztesen elhagyni a játékteret.

A mieink a 10. helyezett Gyirmót II. otthonában szeretnék megszerezni a három pontot. A győriek a 16. fordulóban 2-0-ra nyertek Csepelen, a Rákóczi viszont hazai környezetben kaptak ki 3-1-re az Ajkától. Csapatunk munkáját immár Waltner Róbert és Konrád László irányítja, és a 39 esztendős új vezetőedző azt várja, hogy mindenki a tudása legjavát hozza a 2016-os év hátralévő összecsapásain.
– Egész héten jól dolgoztak a srácok, és bízom abban, hogy mindenki kihozza magából a maximumot a vasárnapi, Gyirmót elleni találkozón – mondta honlapunknak Waltner Róbert. – Konrád László megnézte és kielemezte soros ellenfelünket, de azt gondolom, hogy elsősorban a saját játékunkra kell majd összpontosítani. Ha rájuk tudjuk erőltetni az akaratunkat, és értékesítjük a lehetőségeinket, elérhetjük a célunkat. Nem egy szokványos időpontban játszunk, hiszen délelőtt 11 órakor kezdődik majd a meccs, de szerintem egy profi sportolónak mindegy, mikor szólítják a pályára, mindig, minden helyzetben a lehető legjobban kell teljesítenie. Bízom a csapatban, és remélem, hazahozzuk a pontokat Gyirmótról.
A csapat a korai kezdés miatt már szombaton elutazott, és Győrben tölti az éjszakát.