Hazai döntetlennel kezdte meg szereplését a labdarúgó OTP Bank Liga őszi szezonjában a Kaposvári Rákóczi. Sisa Tibor legénysége kétszer is vezetést szerzett a Ferencváros ellen, de végül 2-2-es eredménnyel ért véget a kemény küzdelmet hozó kilencven perc. A két szakvezető igazságosnak érezte a pontosztozkodást. 

Az évad első tétmérkőzésén rekkenő hőségben a Rákóczi jutott először helyzethez. Az 1. percben Kulcsár szabadrúgása után Grumic maradt le centikkel a labdáról a kapu torkában. Az 5. percben már vezetett is a Rákóczi! Okuka jobb oldali beadása után Ranilovic kapus a saját kapujába ütötte a labdát… 1-0.
Balog Z. iramodott meg a 9. percben, majd 18 méterről a bal kapufa mellé lőtt. Ezután a mezőnyben pattog a labda, valamivel aktívabb volt a Fradi. A 17. percben Abdi eresztett meg lapos lövést középről, 20 méterről, de eltévesztette a kaput. Két perccel később Pavlovic vitte keresztül a labdát a Fradi térfelén, majd Katonához passzolt, de a fiatal újonc lemaradt a labdáról. A 24. percben Abdi keverte meg a kaposvári védelmet, majd 12 méterről lőtt. A lapos, gyenge lövést Posza védte.
A 26. percben szerencsés góllal egyenlített a Fradi. A hazai védők nem tudtak felszabadítani, Felix pedig 15 méterről, fordulásból lőtt, és a labda a jobb kapufáról pattant a hálóba. 1-1.
A 31. percben Kulcsár ugratta ki Katonát, aki egy szép csel után szinte nulla szögből passz helyett lőtt, és fölé szállt a labda. A 33. percben némi csetepaté után Okuka és Félix is sárga lapot kapott. A 41. percben Hegedűs tűnt fel bátor lövéssel#!# a 35 méterről leadott löket után a kapufáról pattant vissza a labda a mezőnybe…
Az 57. percben Csizmadia lőtt szabadrúgást, a 35 méteres, lapos lövét Posza védte. A 62. percben óriási kavarodás alakult ki a kaposvári kapu előtt, majd jól jött Kassai sípszava és ítélete#!# kifelé ítélt szabadrúgást…
A 73. percben újra megszerezte a vezetést a Kaposvár! Pedro fejelt egy labdát a középpályán, amivel Peric lépett ki, majd 14 méterről a kapus mellett a kapu jobb sarkába lőtt. 2-1.
A 83. percben egyenlített a Fradi. Szabadrúgáshoz jutott az FTC, és Otten 30 méteres lövését követően a furcsán kanyarodó labda a megdermedt Posza kapus mellett a kapu közepébe vágódott. 2-2.
A 86. percben Csizmadia kis híján öngólt lőtt, de a kapus szögletre mentett…
Kemény küzdelem végén igazságos döntetlen született. 
Kaposvári Rákóczi FC – Ferencváros 2-2 (1-1)
Kaposvár, 5000 néző. V.#!# Kassai V.
Rákóczi FC#!# Posza – Okuka, Bank, Zsók, Gujic – Hegedűs, Pedro – Pavlovic (Jawad, 56.), Kulcsár K. (Farkas P., 78.), Katona (Peric, 64.) – Grumic. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
FTC#!# Ranilovic – Balog Z., Csizmadia, Otten, Junior – Maróti – Morales, Józsi (Fülöp, 75.), Andrezinho – Abdi (Pölöskei, 79.), Felix (Alison, 67.) Szakmai igazgató#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Okuka (5.), Peric (73.), illetve Felix (26.), Otten (83.)
Sárga lap#!# Zsók (28.), Okuka (34.), Grumic (45.), illetve Felix (34.)