Három győzelem után hazai döntetlennel folytatta szereplését a Ligakupában a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A somogyiak kétszer is vezetést szereztek a Ferencváros ellen, de nem tudták megőrizni előnyüket. A végeredmény a 87. percben alakult ki.

Szolid iramban kezdődött a mérkőzés, az első említésre méltó eseményig kilenc percet kellett várni. Jobb oldali beadás után Haruna fejelt 7 méterről, Végh kapus hárított. Két perccel később, jobb oldali szöglet után Kardos fejelt 6 méterről, Végh bravúrral mentett szögletre. A 22. percben Zsivóczky 21 méteres szabadrúgása után tenyerelte ki a labdát Horváth kapus a jobb sarok elől. Egy percre rá Birtalan tekerte ballal a kapu fölé a játékszert. 
A 27. percben Gujic passza után Haruna került gólhelyzetbe, a lövésbe Grúz kézzel beleért, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Az egykori kaposvári védő sárga lapot kapott, Pavlovic pedig a kapu jobb felső sarkába lőtte a labdát. 1-0.
A 36. percben Abdi lőtt szabadrúgásból, 23 méterről fölé. Két perc múlva, jobb oldali szöglet után Haruna fejelt a védők gyűrűjében, öt méterről, a labda a jobb kapufáról pattant ki.
A 42. percben egyenlített a Fradi. Antal jobb oldali beadása után Fitos emelte Horváth kapus felett, 11 méterről a kapu jobb oldalába a labdát. 1-1.
Az első félidő Bőle nagy lövésével ért véget, a labda elkerülte a kaput.
Góllal kezdett a kaposvári együttes#!# a 46. percben Bőle remek passza után Haruna kotorta közelről a kapuba a labdát. 2-1.
Az 55. percben Homma fejese után a felső lécről pattant ki a labda, Pölöskei lövését pedig bravúrral védte Horváth kapus. A 70. percben Bőle lőtt egy szép csel után ballal 16 méterről, a lapos lövést Végh fogta. A 85. percben a csereként beállt Jawad került gólhelyzetbe, de lelopták a lábáról a labdát.
A 87. percben váratlanul egyenlített a Fradi#!# Nyilai Bálint 22 méterről, lapos lövéssel vette be a hazai kaput. A labda némi szerencsével talált utat a lábak között a hálóba. 2-2.
Az utolsó percben a mérkőzés emberének választott Bőle Lukács lőtt jobbról, éles szögből szabadrúgást, Végh bravúrral mentett szögletre.

A kaposváriak három győzelem után hazai döntetlennel folytatták szereplésüket a Ligakupában, így továbbra is őrzik első helyüket a csoportban.
Kaposvári Rákóczi FC- Ferencváros 2-2 (1-1)
Kaposvár, 500 néző. V.#!# Bölcskei
Rákóczi FC#!# Horváth L. – Katona, Kardos, Mudresa, Gujic (Jawad, 75.) – Farkas P., Kovács O. – Pavlovic (Jánvári, 57.), Mustapha (Kulcsár K., 70.), Bőle – Haruna (Grumic, 70.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
FTC#!# Végh – Nagy A., Nyárasdi, Grúz, Birtalan – Fitos (Papp M., 72.),, Andrezinho (Nyilasi B., 66.), Antal, Zsivóczky (Szabó R., 79.)  – Homma (Bölcsföldi, 66.), Abdi (Pölöskei, 49.). Vezetőedző#!# Nagy Tamás
Gólszerzők#!# Pavlovic (28., 11-esből), Haruna (46.), illetve Fitos (42.), Nyilasi B. (87.)
Sárga lap#!# Farkas P. (35.), Haruna (51.) illetve Antal (19.), Grúz (26.), Nyárasdi (28.)