Szombaton 13 órától, az Ajka csapat ellen vívja az őszi szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzését a Rákóczi. Játékosaink mindenképpen győzelemmel szeretnének búcsúzni szurkolóinktól, akik az egész szezonban kitartottak a csapat mellett. Noha akad egy-két sérült, Házi László erős együttest állíthat ki az Ajka ellen. 

Utoljára fut ki az őszi szezonban bajnoki mérkőzésre a Rákóczi. Az Ajka kemény diónak ígérkezik, mert noha a vendégek a tabella középmezőnyében szerepelnek, az elmúlt éveket erős NB II-es csapatként játszották végig. 
– Mindenképpen győzni szeretnénk, hazai pályán nem is lehet más célunk. Nem lesz könnyű, masszív csapat az Ajka, de remélem, hogy sikerülni is fog – fogalmazott Zsivoczky Péter.

A bajnokságban rengeteget számít a hosszú kispad, ezt több mérkőzés is bizonyította, szerencsére Házi Lászlónak bő keret áll rendelkezésére. A Magyar Kupában való remeklés mellett a bajnokságban is jól szerepelnek a fiúk, és noha akad egy-két sérült a támadó szekcióban, így is van, aki eldöntheti a találkozót. A mieink kapták a legkevesebb gólt a szezonban, és a Győr után mi rúgtuk a legtöbbet.

– Jó volt az edzésmunka, gyakoroltunk sok elemet, van egy játék, amit az Ajka ellen meg akarunk valósítani. Nehéz meccs lesz, de szerintem nyerünk és jó mérkőzés lesz – tette hozzá Kozics Barnabás.
 
Az Ajka nagy reményekkel vágott neki a bajnokságnak, szerettek volna visszakerülni az NB II-be, ám időközben átértékelték a célokat, de – némi meglepetésre – így is szeretnének a dobogón végezni.

A találkozó szombaton 13 órakor kezdődik, és remélhetőleg sokan búcsúztatják hazai pályán a csapatot a 2016-os év őszi szezonjának végén. A felújítási munkálatok miatt szurkolóink azúttal a vendégszektorban, valamint a főépület lelátóján foglalhatják el helyeiket.