Csapatunk két fiatal játékosa, Házi Bence és Hampuk Ádám szerint egyre jobb a csapat, a Győr ellen pedig mindketten győzelmet remélnek.

Házi Bence#!# – Úgy érzem , jól sikerült a felkészülés, jó erőben, egyre egységesebbek vagyunk, tudjuk, mit szeretnénk játszani, amit hétről hétre gyakorolunk. Magamtól azt várom, hogy meccsről meccsre egyre jobb legyek. A Győr ellen nehéz, jó iramú meccsre számítok. Jó csapat, de mi is azok vagyunk, és meg akarjuk nyerni a mérkőzést!
Hampuk Ádám#!# – Elvégeztük a munkát becsületesen, egyre jobban összekovácsolódik a csapat, egyre jobban megértjük egymást a pályán, és így egyre jobban is megy a játék. Én szeretnék minél több játéklehetőséget kapni és élni is vele#!# gólokat szerezni és gólpasszokat adni. A legfontosabb mégis az, hogy csapat szinten legyünk eredményesek, sok mérkőzést szeretnénk nyerni. Remélem, szombaton minél többen kijönnek és szurkolnak majd nekünk, nagyon nehéz mérkőzést várunk. Ha sikerül a megbeszéltek szerint játszani, bármire képesek lehetünk.