Szombat estére sok minden eldőlhet#!# a Haladás elleni hazai sikerrel akár a bennmaradást is bebiztosíthatja a Rákóczi futballcsapata. Az OTP Bank Liga 28. fordulójának mérkőzése előtt nincs könnyű helyzetben a szakvezetés#!# sérülések és eltiltás miatt szinte teljesen új védelmet kell építeni. Jó hír viszont, hogy Hegedűs Dávid bokasérülése után felépült, és újra egyre több szerepet kaphat a pályán.

Hegedűs Dávid– Még van nyomás a csapaton, mert nem dőlt el a biztos bennmaradás kérdése – mondta honlapunknak a 26 esztendős játékos. –  Az viszont egyértelmű, hogy a mi kezünkben van a sorsunk. Úgy érzem, a csapatnak jót tettek az elmúlt időszak eredményei. A Honvéd elleni döntetlent is sikernek lehet nevezni, mert elég korán emberhátráynba kerültünk, két tizenegyes is kimaradt, és ki tudtuk húzni döntetlenre a mérkőzést.

– A legutóbbi mérkőzéseken csereként már pályára léphettél. Milyen állapotban vagy?
– Elég sokat kihagytam a bokasérülésem miatt, de már egyre jobb állapotban érzem magam. Bízom benne, hogy a Tréner számít rám a bajnokság utolsó összecsapásain. Úgy érzem, egyre többet bírok most már erőnlétileg is, és szeretnék hozzájárulni a csapat sikeréhez minél jobb játékkal.

– Mire számítasz a Haladás ellen? 
– Bízom benne, hogy hazai pályán meg tudjuk szerezni a három pontot, és ezzel a bennmaradást is kiharcoljuk.

A Rákóczi-Haladás bajnoki szombaton 18 órakor kezdődik a stadionban.