Többhetes szünet után foglalta vissza a helyét a Rákóczi kezdőcsapatában Hegedűs Dávid. A 26 esztendős középpályás térde rendbe jött, és abban bízik, hogy az őszi hajrában jó játékkal tud majd az együttes hasznára lenni.

Hegedűs DávidA csapat ezen a héten már elkönyvelhetett egy sikert#!# szerdán a Rákosmenti KSK 1-0-s legyőzésével szerdán bejutott a nyolcaddöntőbe a Magyar Kupában. 
– Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, soha nem könnyű egy alacsonyabb osztályú csapat ellen kupameccset vívni – mondta honlapunknak Hegedűs Dávid. – Jól, szervezetten védekeztek, nehéz volt feltörni a védelmüket. Mi viszont nem becsültük le őket. A hosszabbításban szereztük a gólt, jobban bírtuk erővel és hála istennek, továbbjutottunk.
 
Hegedűs Dávid hosszabb kihagyás után foglalta el újra a helyét a kezdőcsapatban, és az elmúlt két meccset már végigjátszotta a pályán. 
– Három hetet kellett kihagynom#!# előjött újra a sérülésem, fájt a térdem – folytatta a játékos. – Ezt egy gyógyszeres kúrával sikerült orvosolni. Bízom benne, hogy kibírja ezt a másfél-két hónapot az idén, és segíteni tudok a csapatnak.
A csapat tagjai csütörtökön és pénteken már a Vasas ellen készülnek, és nem titkolják#!# most már nem csak mondani szeretnék, hogy a cél a győzelem, hanem ki is akarják vívni a sikert a gyepen.