Az NB III. Nyugati csoportját megnyerő együttesünk labdarúgói éppen jól megérdemelt, kéthetes szabadságukat töltik. Klubunk vezetősége pedig ez idő alatt is gőzerővel dolgozik a keret megerősítésén.

Együttesünk labdarúgói nemsokára elkezdik az alapozást az NB II. 2018/2019-es szezonjára. A felkészülés kezdetéig a vezetőség azon fáradozik, hogy megerősítse a játékoskeretet.
– A jelenlegi edzőpáros, Waltner Róbert és ifj. Petrók Viktor munkájával elégedettek vagyunk, s továbbra is azt szeretné, hogy ők irányítsák a csapatot, immár az NB II.-ben – nyilatkozta klubunk ügyvezető-elnöke, Herczeg Erik. – A szerződésükkel kapcsolatos tárgyalások jelenleg is folynak. Érdekesség, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség engedélyezte , hogy a másodosztályban A-licenccel is lehessen vezetőedzői posztot betölteni. Waltner Róbert jövő héten vizsgázik, ha sikeres vizsgát tesz hivatalosan is kinevezésre kerül.
– A csapatból első körben biztosan távozik: Fonyódi Bálint, Sárközi Krisztián, Gábor Péter és a tavaszt kölcsönben töltő Vajda Roland – mondta a játékoskeretet érintő változásokról Herczeg Erik. – Nekik további sok sikert kívánunk a pályafutásukhoz! A többi játékosnak 2019-ig szól a szerződése, így egyelőre más távozókról nincs hír. Annyi bizonyos, hogy lesznek még változások, a vezetőedzővel is egyeztetünk, hogy kinek a játékára nem tart igényt. A klub vezetősége gőzerővel tárgyal menedzserekkel, játékosokkal, hogy a felkészülés kezdetére egy megerősített és minőségi kerettel kezdje meg a munkát.
Közben biztossá vált, hogy a BFC Siófok labdarúgócsapatával játsszuk az első edzőmérkőzést június 30.-án, szombaton a Rákóczi-stadionban. A továbbiakban vendégszerepelünk majd a szlovén másodosztály harmadik helyén végző Lendva csapatánál, valamint egy tornán is részt veszünk Telkiben, ahol magyar élvonalbeli és külföldi csapatokkal is találkozunk.