Az MLSZ versenybizottsága a vasárnap 14 órakor megtartott rendkívüli egyeztető megbeszélésén a kialakult helyzetre való tekintettel, illetve a bajnokság biztonságos és sportszerű befejezése érdekében az MLSZ elnöki jogkörrel felruházott alelnöke javaslata alapján az alábbi határozatokat hozta#!# a 2010. május 15-én (szombat) 18.00 órára kisorsolt Kecskeméti TE-Ereco – Kaposvári Rákóczi Soproni Liga-találkozó elmaradt. A versenybizottság a mérkőzés újrajátszását rendelte el, a találkozó új kezdési időpontja#!# 2010. május 17. (hétfő), 16.30 óra.

Hétfőn 12 órakor az MLSZ helyszínre kirendelt szakértője megvizsgálja a mérkőzés megrendezésével kapcsolatos körülményeket, és amennyiben szükséges, előkészítteti a műfüves tartalék pályán való lebonyolítást.

A testület a 2010. május 19-én (szerda) 18 órára kisorsolt Kaposvári Rákóczi – Diósgyőri FC Soproni Liga-mérkőzés kezdési időpontját módosította, a találkozó új kezdési időpontja#!# 2010. május 20. (csütörtök), 18 óra.

A versenybizottság a 2010. május 19-én (szerda) 18 órára kisorsolt MTK Budapest – Kecskeméti TE-Ereco Soproni Liga-találkozó kezdési időpontját módosította, az új kezdési időpont#!# 2010. május 20. (csütörtök), 18 óra.

A versenybizottság az eredeti terveknek megfelelően hétfőn 9 órakor is összeül, ezen a tanácskozáson a testület megvizsgálja, van-e további teendő annak érdekében, hogy a bajnokság biztonságosan, a sportszerűség szellemében fejeződjön be.

mlsz.hu