Ismét győzött, és nem is akármilyen különbséggel a Rákóczi az NB III Nyugati csoportjában. Csapatunk a hatodik játéknapon a szebb napokat is megélt Tatabányát látta vendégül a stadionban, és 1-0-s félidő után 7-0-ra nyert. 

A mieink már a 2. percben megszerezték a vezetést#!# Házi B. gurította vissza a labdát az érkező Nagy Krisztián elé, aki a kapuba továbbított (1-0). A folytatásban is irányítottuk a játékot, de ebben a félidőben kimaradtak a további gólszerzési lehetőségek, pedig volt belőlük bőven. Jovánczai kétszer is a keresztlécet találta el, Nagy K. pedig lábbal és fejjel sem tudott a kapuba találni.
A Rákóczi a második játékrészt is góllal kezdte. Jovánczai ugratta ki a csereként beállt Kollegát, aki a bal alsó sarkokba lőtt (2-0). Két perccel később Kertész gurított jobbról középre, a menteni igyekvő Katona A. pedig a saját kapujába talált (3-0). A 63. percben Katona K. szabálytalankodott Kertésszel szemben a tizenhatoson belül. A büntetőt ugyan Jovánczai kihagyta, de Kertész ismétlését már nem védhette a kapus (4-0). Kilenc perc múlva
Jovánczai a nem sokkal azelőtt beállt Lőrincz Bencét hozta helyzetbe, aki kihasználta a lehetőséget (5-0). És még nem volt vége, a mieink a mérkőzés hajrában még kétszer bevették a tatabányaiak kapuját. Előbb Nagy Krisztián szabadrúgásból csavart a hálóba (6–0), majd Lőrincz cselezte ki Szatmárit, és gurított a hálóba (7-0).
A második félidei remek játéknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk, így önbizalommal telve várhatjuk a jövő szombati, idegenbeli, Érd elleni rangadót. Az éllovas Pest megyeiek Csepelen győztek 3-2-re, az Andráshida pedig 3-0-ra nyert a Csorna ellen, így felértékelődött csapatunk múlt heti, Zala megyei sikere. 

Kaposvári Rákóczi FC–Tatabánya FC 7–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 800 néző. V.#!# Szommer (Varga G., Tinnyei)
Rákóczi FC#!# Somodi – Nagy J., Lakatos G. (Vadas, 75.), Havas, Hadaró – Nagy K., Ludánszki – Kertész, Jovánczai, Házi B. (Kollega K., 46.) – Hujber (Lőrincz, 67.). Vezetőedző#!# Házi László
Tatabánya FC#!# Szatmári Z. – Gaszner, Krupánszki, Katona A., Katona K. – Soltész – Pump (Klausz, 59.), Huszárik, Farkas V. (75.), Rebők (Velkey, 59.) – Kiss K. Vezetőedző#!# P. Nagy László
Gólszerzők#!# Nagy K. (2., 82.), Kollega K. (52.), Katona A. (55., öngól), Kertész (63.), Lőrincz (72., 86.)
Sárga lap#!# Katona K. (6.), Katona A. (81.)
Házi László#!# – Felszabadult, közönségszórakoztató játékkal fektettük két vállra a Tatabányát. Örülök, hogy ki tudtuk szolgálni nézőinket, akiknek ezúton is szeretném megköszönni a buzdítást. Kellemes meglepetés volt Lőrincz Bence két gólja.


Lőrincz Bence csereként kétszer is betalált (Fotó#!# Lang Róbert)