Ellenfél-lesen: Debreceni VSC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Debreceni VSC csapata van a célkeresztben.

 

Az OTP Bank Liga NB I. 27. fordulójában a Debreceni VSC otthonában vendégszerepel csapatunk. A pénteken 20 órakor kezdődő találkozót a hajdúságiak a kilencedik, míg együttesünk a tizenkettedik helyről várja.

A bajnokság első felében igen jól szerepeltek labdarúgóink a Debrecen ellen, hiszen a Nagyerdei Stadionban Ádám Martin találatával sikerült megszereznünk a három bajnoki pontot. Az őszi szezon zárófordulójában, hazai környezetben egy nagyszerű játékkal rukkolt elő csapatunk, aminek köszönhetően 4–1-es sikert arattunk. Azóta a hajdúságiak edzőt váltottak, hiszen Herczeg András helyett Vitelki Zoltán felel a szakmai munkáért. A DVSC vele az elmúlt tíz mérkőzésen tizenegy pontot gyűjtött. A koronavírus-járvány után újraindított bajnokság első mérkőzése a Lokinak sem sikerült jól, hiszen 3–1-es vereséget szenvedtek a Budapest Honvéd otthonában, valamint a Ferencváros ellen elhalasztott mérkőzésen is alulmaradtak.

 

 

– Nehéz volt megélni a ZTE elleni mérkőzést, hiszen nem egy mindennapi vereséget szenvedtünk – mondta Hadaró Valentin, csapatunk védője. – Azon dolgozunk, hogy azt a mérkőzést el tudjuk feledtetni, akár már a Debrecen elleni meccsen. Szeretnénk harmadszor is megverni őket. Úgy gondolom, hogy fegyelmezett és agresszív játékkal ez sikerülhet.

Szurkolói információk a DVSC elleni mérkőzésre

Az OTP Bank Liga NB I. 27. fordulójának nyitómérkőzésén Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban lép pályára csapatunk. A pénteken 20.00 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

Az előző heti kormányrendelet értelmében már szurkolók előtt is megrendezhetőek a labdarúgó-mérkőzések, ezalól pedig a péntek esti összecsapás sem lesz kivétel. A debreceni klub kéri, hogy mindenki tartsa szem előtt az alábbi egészségügyi előírásokat:

A nézők minden negyedik széken foglalhatnak helyet, és nem ülhetnek közvetlenül egymás mögött, így biztosítva a másfél méteres védőtávolságot. Ezt a pénztáraknál, a beléptetéskor, a büféknél és a stadion egész területén be kell tartani. Ezen kívül ajánlott a maszk viselése, és a kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres és alapos használata.

 

Szurkolóink a már jól megszokott módon online is megválthatják a belépőket a DVSC elleni bajnokira az alábbi linken keresztül:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003578/DVSC—Kaposvari-Rakoczi-FC

A korlátozások miatt szurkolóink számára 161 darab jegy áll rendelkezésre a D4-es vendégszektorban. A belépők elővételben egységesen 1000 forintba kerülnek. A jegyvásárláshoz nem szükséges sem szurkolói kártya, sem regisztráció.

A mérkőzés napján Nagyerdei Stadion vendégpénztárában (amely a találkozó előtt négy órával nyit ki) is lehet jegyet vásárolni. A belépők ekkor egységesen 1200 forintba kerülnek.

Kérünk mindenkit, hogy online vásárolja meg jegyét a sorban állás elkerülése miatt!

A Nagyerdei Stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt, azaz 19 órakor nyitnak ki. Szurkolóink parkolása a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a stadion környező utcáiban lehetséges.

Így látták a vezetőedzők

Mint arról beszámoltunk együttesünk hatgólos vereséget szenvedett az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójának nyitómérkőzésen a ZTE FC ellen. Lássuk, hogyan értékelték a látottakat a vezetőedzők.

 

Disztl László, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője: – Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, hiszen igen súlyos vereséget szenvedtünk, ráadásul hazai pályán. A ZTE megérdemelte a győzelmet, hiszen az első félidben jól és gyorsan játszottak, igaz, mi hagytuk is őket. Nem voltunk elég agresszívek, keveset ütköztünk és nem vettük fel a futó embereket, ezzel megkönnyítettük a dolgukat. Szerencsés gólokat is szereztek, s úgy érzem, hogy mindenből gól lett, amit kapura lőttek.

 

 

Márton Gábor, a ZTE FC vezetőedzője: – A mérkőzés előtt is elmondtam, hogy abszolút lutri, hogy melyik csapat, hogyan jött ki a kényszerszünetből, de amit a srácok az első félidőben csináltak az fenomenális volt. Nem volt érdemtelen, hogy ekkora különbséggel nyertünk, de nekünk nem ez, hanem az az elsődleges célunk, hogy meccseket nyerjünk. Ha ez ilyen játékkal párosul az külön öröm. Van még hátra hét találkozó, amelyekre kellő energiát kell, hogy merítsenek a srácok ebből a győzelemből.

Hat góllal volt jobb a ZTE

Súlyos vereséget szenvedett csapatunk az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójának nyitómérkőzésén a ZTE FC ellen. A találkozót Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is a helyszínen tekintette meg.

Jó ütemben indult a mérkőzés, mindkét csapat bátor támadójátékok mutatott a mérkőzés ezen periódusában. A zalaiak mindjárt az első támadásukat gólra tudták váltani, miután Tamás Krisztián lapos beadását Radó András lőtte a bal alsóba. Perceken belül jöhetett volna az egyenlítés, azonban Dinko Trebotic bal alsóba tartó lövését kitolta Demjén Patrik, csapatunk ezzel pedig előtte az összes puskaporát ebben a játékrészben. A zalaiakban viszont bőven maradt, s folyamatosan növelték előnyüket. Sorrendben Bőle Lukács, Barczi Dávid, ismét Bőle Lukács, végül pedig Radó András vette be a kapunkat. Bőle Lukács előbb közelről a bal kapufa alsó, majd távolról a felső felének segítségével növelte a ZTE előnyét, a kettő között pedig Barczi Dávid pofozta közelről a léc alá a labdát. A gólkirályi címre törő Radó Andrást pedig Bőle Lukács hozta kihagyhatatlan helyzetbe, így a szünetben már öttel vezetett a ZTE.
A második félidő elején egy szögletet követően tovább tudta növelni előnyét a zalai gárda, amely ezután jobbára a hátralévő hét mérkőzésre gondolt, hiszen visszavett a tempóból, illetve Márton Gábor rotálni is tudta labdarúgóit.
Csapatunk szurkolói előtt viszont kalapot kell emelni, hiszen az eredmény ellenére végig szurkoltak a csapatnak, illetve az egészségügyi előírásokat végig betartották.

Kaposvári Rákóczi FC–ZTE FC 0–6 (0–5)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 500 néző. V.: Erdős (Garai, Horváth R.).
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Fodor M. (Nagy T., a szünetben), Hadaró – Nagy J. (Bévárdi, 24. p.), Trebotic (Farkas A., 84. p.) – Pintér Á., Szakály A., Nagy R. (Borbély Á., 73. p.) – Ádám M. (Keresztes, 73. p.) Vezetőedző: Disztl László.
ZTE FC: Demjén – Bolla, Szépe, Katanec (Bobál D., 56. p.), Tamás K. – Lesjak – Bőle (Kocsis G., 56. p.), Barczi (Babati, 43. p.), Mitrovic (Ostrek, 67. p.), Radó – Bobál G. (Ikoba, 67. p.). Vezetőedző: Márton Gábor.
Gólszerzők: Radó (6. és a 35. p.), Bőle (21. és a 32. p.), Barczi (28. p.), Lesjak (52. p.).
Sárga lap: Fodor M. (10. p.), illetve Bolla (25. p.), Radó (54. p.).

 

Rákóczi FC - ZTE
2020. május 29.

Jegyinformációk a ZTE elleni mérkőzésre

A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem lesz zárt kapus csapatunk ZTE FC elleni bajnokija. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

A korábban megszokott módon, a ZTE elleni mérkőzésre is megválthatják a szurkolók online módon is a belépőket az alábbi linken keresztül:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003565/Kaposvari-Rakoczi-FC—ZTE-FC

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott PDF fájlon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A Rákóczi-stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására. Az online jegyvásárláshoz ezúttal sem szükséges klubkártya. Kérünk mindenkit, hogy az online jegyvásárlást részesítse előnyben!

 

A szurkolók a helyszínen is megválthajták a belépőket. A jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával, jelen esetben 18 órakor nyitnak.

Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra, a jegyvásárláskor pedig tartsa be a legalább másfél méteres távolságot az előtte állótól.

A stadionban kérjük, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelően csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el. Vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni.

A ZTE elleni mérkőzésre 850 helyet tud biztosítani a klub a szurkolóknak. Ebbe bele tartoznak a bérlettel rendelkezők, illetve a vendégszurkolók is. Utóbbiak számára kilencven jegy áll rendelkezésre.

A bérletes szurkolóinkat is kérjük, hogy tartsák be a törvényi szabályozásokat, még akkor is, ha ezáltal nem a megszokott helyükről tudják nézni a mérkőzést.

A beléptetési pontokon a rendezők, illetve a hangosbemondón keresztül a helyi műsorközlő is folyamatosan tájékoztatják majd a nézőket arról, hogy hol foglalhatnak helyet a stadionban.

 

Jegyárak:
Nagylelátóra 2.000 Ft
Álló szektor: 1.000 Ft
Vendégszektor: 1.000 Ft
A 14 éven aluliak számára a belépés ingyenes.
A főépületbe ezúttal nem történik jegyértékesíté

Fő támogatók

Támogatók

Médiapartnereink