Neves horvát támadót igazolt a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A 27 esztendős Bojan Vrucina a Slaven Belupo gárdájától szerződik a magyar élvonalba, és a somogyiak kétéves megállapodást kötnek vele.

Bojan VrucinaA varasdi születésű futballista a kaproncai Slaven Belupo gárdájában kezdte meg profi pályafutását a 2003/2004-es évadban, ezt követően pedig több országban játszott. Megfordult a német Duisburg, az izraeli Hapoel Tel Aviv és a görög Panserraikos csapatában is. Ezt követően visszatért Horvátországba, most pedig újból klubot vált, és a magyar NB I-ben is megmutathatja képességeit. A jobblábas támadó a Slaven Belupo színeiben hét szezon alatt 62 gólt lőtt, Izraelben pedig bajnoki címet és kupagyőzelmet is szerzett.

– Egy új kihívás számomra Magyarország és a Rákóczi, és szeretnék ebben a csapatban is jól teljesíteni – mondta honlapunknak a játékos, aki már meg is érkezett Kaposvárra, és edzésbe állt. – Kaproncán változott a vezetőség összetétele, más feltételeket ajánlottak, mint korábban, ez is közrejátszott a döntésemben, miszerint klubot váltok. Tudom, hogy valószínűleg a spanyol Bilbaoval játszanánk Európa Liga-mérkőzést a Beluupoval, de ez már nem foglalkoztat. Most az a legfontosabb, hogy a kaposváriak segítségére legyek.