Az elmúlt hetekben elkapta a fonalat a Rákóczi#!# csapatunk nem csak a győzelmei és ezzel pontjai számát szaporította, hanem saját közönségének is emlékezetes perceket szerzett. A paksi diadal után hazai pályán sikerült megverni a Ferencvárost 1-0ra. Nincs megállás#!# pénteken az MTK vendégszerepel a cukorgyári gödörben, egy héttel később pedig a bajnok Debrecen otthonában zárja az óesztendőt a társaság.

Horváth Tamás– Nekem az első olyan meccsem volt, amikor a Fradi ellen játszhattam – mondta honlapunknak a Rákóczi fiatal, hazai nevelésű játékosa, Horváth Tamás. – Ráadásul itthon, nagyon sok néző előtt játszhattunk, így egy különleges élménynek számít az életemben ez a mérkőzés. Nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk, szép győzelem volt.  
– Az elmúlt időszak sikerei után mire számítasz az év utolsó mérkőzésein?
– Jót tett a csapatnak, hogy az őszi szezont a hatodik helyen fejeztük be, de nem szeretnénk itt megállni. Az MTK és a Debrecen ellen játszunk játszunk még novemberben, és remélem, hogy a lendületünk kitart az utolsó meccsig. Bízom benne, hogy minél több pontot tudunk szerezni. 
 
– Mi a véleményed a pénteki ellenfelünkről?
– Az MTK egy nagyon fiatal csapat. Kis-passzos játékot játszanak, sok az együttesben a gyors és technikás játékos. Én jó csapatnak tartom őket; nem véletlen, hogy 28 pontot szereztek eddig, és a második helyen állnak a tabellán. 
– Hazai pályán megverhetjük őket?
– Igen, szerintem itthon bárki verhető, így az MTK is!