Mint arról beszámoltunk csapatunk háromgólos vereséget szenvedett a Paksi FC ellen. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők:

 

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: Rosszul indult a napunk. Szakály Attila megbetegedett, Nagy Richárd pedig a bemelegítésnél sérült meg, így két stabil ember esett ki a kezdőcsapatból. Ennek ellenére nagyszerűen kezdtük a meccset, három olyan helyzetet dolgoztunk ki, melyet értékesíteni kellett volna, hiszen egy ilyen feszült mérkőzésen fontos, hogy ki rúgja az első gólt. Óriási sanszunk volt arra, hogy ezt mi szerezzük meg, de ez mégis a Paksnak sikerült. Ez utána meglátszott a játékukon, hiszen tudták, hogy mi kell az előny megőrzéséhez. Mi pedig görcsössé váltunk a hátrány tudatában. A második félidőben próbáltunk nyomás alá helyezni a Paksot, kockáztatunk, egy lapra tettünk fel mindent, így kinyíltunk hátul. Úgy éreztük, ha sikerül gólt szerezni, még visszajöhetünk a meccsbe. Sajnos ez nem jött össze, hiszen az ellenfél kapusa tizesre védett

 

Osztermájer Gábor, Paksi FC: A Kaposvár ránk ijesztett a mérkőzés elején. Azt tudtuk, hogy a rögzített helyzetekből nagyon jók, ebből kettő is volt, de szerencsére egyikből sem lett gól. A következő nyolcanöt perc viszont a miénk volt, hiszen Hahn Jánosnak a tizedik percben volt egy ajtó-ablak ziccere. Emellett Könyves Norbert két gólt szerzett és volt egy meg nem adott találatunk is. A csapat támadójátékával elégedett vagyok. A második félidőben is voltak helyzteink, gondolok itt Böde Dániel kilépésre. A csapat az elképzeléseknek megfelelően játszott. Örülök annak, hogy egy számunkra fontos meccset ismételten meg tudtunk nyerni, valamint annak, hogy ezúttal sem kaptunk gólt. Ez nagyban a kapusunknak köszönhető, aki remekül védett.