A Merkantil Bank Liga második fordulójában egy-egyes döntetlent ért el csapatunk a WKW ETO FC Győr otthonában. A két együttes vezetőedzője így értékelte a látottakat: 

 

Waltner Róbert, Kaposvári Rákóczi FC: Úgy érzem, hogy nagyon messze vagyunk attól a játéktól, amelyet egy évvel ezelőtt játszottunk a másodosztályban. Nem biztos, hogy igazam van, de azt gondolom, hogy az kevés, mindösszesen egy hét pihenőidő, amely rendelkezésünkre állt nagyban befolyásolja ezt, akárcsak az, hogy az elmúlt szezonban elszenvedett sok kudarc megviselt minket, hiszen a játékosok ezt még nem heverték ki. Erre az lenne a megoldás, hogy minél előbb megszerezzük az első győzelmünket, amely hitet adna. Az újonnan érkező játékosok sokkal bátrabban futballoznak, mint azok, akik maradtak és korábban már bizonyítottak az NB II.-ben és az NB I.-ben is. Hozzáteszem: ezzel a játékkal is megnyerhettük volna a mérkőzést, ha fegyelmezettek vagyunk annál a pontrúgásnál, de kaptunk egy olyan gólt, amit általában a szilveszteri műsorban szoktak mutogatni. Ezen a szinten ilyen gólt nem lehet kapni, ez két pontunkba került. 

 

Tuifel Péter, WKW ETO FC Győr: Annak örülök, hogy az ajkai mérkőzéshez képest sikerült rendbe rakni a csapatot, hiszen masszívabb volt a játékunk. Egy erős Kaposvár ellen léptünk pályára, a játék elég kiegyenlített volt, így valamilyen szinten reális a döntetlen. Amit egy picit sajnálok, hogy kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani a vártnál, de ettől függetlenül egy nagyon intenzív mérkőzés játszottunk.