Mint arról beszámoltunk csapatunk 2–1-es vereséget szenvedett egy elég döntetlen szagú mérkőzésen a Paks otthonában. Lássuk, hogy értékelték a találkozót a vezetőedzők:

 

Disztl László: Nagyszerű, izgalmas mérkőzés volt, amiben bent volt az is, hogy nyerünk. Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy azt előre elterveztük, vezetést is szereztünk és a gól mellett is volt helyzetünk. A második félidő elejét elrontottuk, egy lepattanó labda, majd egy egyéni hiba után gólt kaptunk. Mindent megtettünk a pontszerzésért, meg is voltak a helyzeteink, de nem sikerült ezeket kihasználni, pedig lealább egy pontot érdemeltünk volna. Nagy szomorúsággal tölt el, hogy nem kapjuk meg azt a tiszteletet sem a játékvezetőktől, sem a médiától, amit megérdemelne ez a csapat.

 

Tomiszlav Szivics: A mérkőzésen nagy nyomás alatt voltunk, hiszen meghatározó játékosaink hiányoztak. A mérkőzés első nyolcvan percét kontroll alatt tartottuk. Az első félidőben gólokat kellett volna rúgnunk, de ahogy szokott lenni pontrúgásból gólt kaptunk. A csapat a második félidőben megmutatta a karakterét. A vége felé szerencsénk is volt.