Az MTK otthonában tesz pontot a felejthetőre sikerült bajnoki szezonra a Rákóczi futballcsapata. A mérkőzésre a belépés ingyenes! 

Az NB I-től búcsúzó csapatunk fő célja a tisztes helytállás lehet, a szurkolók abban bíznak, hogy megmarad az együttes tartása az utolsó találkozóra is. Az eredményes tavaszt produkáló fővárosiak a nyolcadik helyen tanyáznak, és szeretnék folytatni eredményes hazai sorozatukat.

A házigazdák ezzel a mérkőzésse l búcsúztatják ideiglenesen csapatuk otthonát, a Hidegkuti Stadiont. A lkétesítmény bontását a mérkőzést követő hetekben fokozatosan kezdik meg, a helyére  az új, ötezer férőhelyes aréna várhatóan 2016 őszére készül el.
 

A búcsút emlékezetessé szeretnék tenni ezért a látványos programokkal tarkított stadionbúcsúztató eseményre mindenkinek ingyenes lesz a belépés. A hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Hidegkuti Nándor Stadionba. Az érdeklődők az interneten és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket 0,- forintos egységáron.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozóról online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.