Újabb hazai döntetlennel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó OTP Bank Ligában. A somogyiak a játéknap előtt még hibátlan győrieket látták vendégül, és végül nem született gól a találkozón. A Rába-partiak először vesztettek pontokat a pontvadászat során.

Mindkét csapat nagy elánnal vetette bele magát a küzdelembe a 8. forduló zöld-fehér rangadóján. A 4. percben Koltai lőtt 28 méterről fölé, két percre rá, gyors győri támadás végén Fehér Z. lőtt 18 méterről a bal sarok mellé. Bátran lőttek a vendégek#!# a 10. percben Dimjar 18 méteres, lapos lövése után tenyerelte ki a labdát Hajduch kapus. Válasz gyanánt Alexeev szépen ment el a bal oldalon, középre tekerte a labdát, de mindenki lemaradt a csatlakozásról.
A 15. percben, az utánpótlás-válogatott Balázs B. remek passza után Hegedűs eresztett meg nagyszerű lövést középről, 17 méterről, Stevanovic kapus bravúrral védett.
A 20. percben egy kipattanó labdát Pedro lőtt fordulásból, 18 méterről a kapu fölé.
Fölényt harcolt ki a Kaposvár, egyre többet tartózkodtak a somogyiak a győriek tizenhatosánál. A 22. percben Hegedűs fejesét védte a győri kapus, majd újabb szép hazai támadás végén Safaric lőtt 18 méterről fölé.
A folytatásban kissé visszavett az iramból a két együttes, ráadásul sok volt az eladott labda. A 41. percben Alexeev továbbított Hegedűs elé, aki 25 méterről mellé lőtt. A végén Völgyi és Balázs fejelt össze, mindkét játékost ápolni kellett, és a második félidőre turbánnal a fejükön tértek vissza,
Az első félidő zárásaként Safaric indult meg, 15 méterről nagy lövést eresztett meg, Stevanovic oldalra tenyerelte a labdát.
Az 52. percben Ji-Paraná játszotta magát tisztára a tizenhatoson belül, majd 13 méterről lőtt, a labda a jobb kapufa mellett zúgott el. Hét perccel később Bank szabadrúgása után Peric 6 méterről lőtt a bal felső sarok fölé. Egy percre rá Babic 15 méteres, félmagas lövése után lett a kapus zsákmánya a labda. A 67. percben Peric robogott végig a pályán két védővel a nyakán, és amire lövéshez jutott, elfogyott az erő és a lendület.
A 68. percben a csereként beállt Dudás lőtt fordulásból, 10 méterről fölé, két perccel később, kapu előtti kavarodás végén Alexeevhez került a labda, aki 14 méterről fölé lőtt.
A hajrában két új szerzemény, a guineai Mustapha és a gambiai Haruna is játéklehetőséget kapott a hazai együttesben. Mustapha egy 35 méteres, nagy lövéssel mutatkozott be, Haruna pedig 17 méterről, ballal a bal kapufa mellé lőtt. 
Pilibaitis a 90. percben megkapta második sárga lapját, majd Csertői Aurél vezetőedző is a kiállítás sorsára jutott.
Kaposvári Rákóczi FC – Győri ETO FC 0-0
Kaposvár, 3000 néző. V.#!# Németh Á.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Zsók, Jánvári – Hegedűs, Pedro (Mustapha, 77.) – Balázs B., Safaric, Alexeev (Haruna, 87.) – Peric (Gujic, 77.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Győr#!# Stevanovic – Babic, Djordjevic, Fehér Z., Völgyi – Trajkovic, Pilibaitis, Ji-Paraná (Tokody, 87.), Koltai (Dudás, 64.) – Aleksidze (Ahjupera, 64.), Dinjar. Vezetőedző#!# Csertői Aurél
Sárga lap#!# Peric (57.), illetve Ji-Paraná (18.), Trajkovic (49.), Pilibaitis (55., 91.), Fehér Z. (56.)
Piros lap#!# Pilibaitis (91.)