Kovács Olivér belső védőként kapott szerepet a kaposvári együttesben, a Debrecen elleni győztes mérkőzés második félidejében. A Rákóczi 21 esztendős futballistája jól teljesített a pályán, és abban bízik, hogy még több játéklehetőséget kap a folytatásban. 

Kovács Olivér– Nem beszéltük meg előre a dolgot, Barna László edző a szünetben szólt, hogy én állok be Hegedűs Dávid helyett – monbdta honlapunknak Kovács Olivér. –  Jól éreztem magam a pályán, és a legfontosabb, hogy begyűjtöttük a három pontot.

– Mennyire volt nehéz a dolgod belső védőként?
– Igazság szerint nem sokszor játszottam még ezen a poszton. Alapvetően én védekező középpályás vagyok, de ott kell jól teljesítenem, ahová a mester betesz. Annak pedig külön örülök, ha egyesek úgy látják, hogy ez a mostani produkció jól sikerült.

– A debreceni összeállítást megismerve könnyebb vagy nehezebb mérkőzésre számítottál az előzetsen várthoz képest? 
– Senki fejében nem fordult meg, hogy ez könnyebb meccs lesz, mint ha a Loki a múlt heti kezdőcsapatával lépett volna pályára. Akik pályára léptek a vendégeknél, bizonyítani akarták, hogy helyük van az együttesben. Ez azonban véleményem szerint nem veszít semmit a győzelmünk értékéből.

– Mit vársz a csapattól és magadtól a folytatásban? 
– A cél szerintem talán a tízbe kerülés lehet, de inkább azt mondom, hogy a kiesést kerüljük el mindenképpen. Ha ezután a tízbe tudunk kerülni, az már siker lenne. Fiatal a keretünk, dolgozunk tovább, és reméljük, elérjük a céljainkat. Én pedig szeretnék minél több játéklehetőséget kapni a folytatásban.