Újra munkába álltak játékosaink

Újra munkába álltak játékosaink

Elkezdte a felkészülést az OTP Bank Liga NB I. 2019/2020-as szezonjára együttesünk. Labdarúgóinkra kemény hetek várnak az augusztusi rajt előtt.

Neves csapatok ellen hangolunk

Neves csapatok ellen hangolunk

Lassan véglegesség válik együttesünk felkészülési programja – erről tájékoztatta honlapunkat Takács Róbert, klubunk technikai vezetője. Labdarúgóink a következő hetekben igen erős csapatok ellen hangolnak az OTP Bank Liga NB I. küzdelmeire.

A siker után következett az örömtánc

A siker után következett az örömtánc

A Soroksár SC elleni hazai mérkőzéssel zárta az NB II. 2018-2019-es bajnoki szezonját együttesünk. Waltner Róbert tanítványai már az előző körben kivívták a feljutást, de a fővárosiak ellen sem lazítottak, s magabiztos sikert arattak.

Ünnepre készül együttesünk

A Soroksár SC együttesét fogadja a már NB I.-be jutott csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 38., azaz utolsó fordulójában. A vasárnap 14.30 órakor kezdődő bajnoki mérkőzés után veszik majd át az ezüstérmeket labdarúgóink és a szakmai stáb tagjai.

Rúgj büntetőt a félidőben értékes ajándékért

NB I.-be jutott együttesünk vasárnap 14.30 órakor a Soroksár SC ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga NB II. 38., azaz utolsó fordulójában. A mérkőzés félidei szünetében tizenegyesrúgó-versenyt hirdet klubunk, melyre az alábbi módon lehet jelentkezni…

Újra a legjobbak közt!

Újra a legjobbak közt!

Gólzáporos mérkőzésen aratott győzelmet csapatunk Dorogon, a három pontnak köszönhetőn pedig története során ötödik alkalommal jutott fel az élvonalba. Hatalmas bravúrt hajtott vége együttesünk, hiszen öt éve alatt visszajutott az NB I-be. Tette mindezt úgy, hogy közben a megyei első osztályt is megjárta.

Egy álom válhat valóra Dorogon

Együttesünk a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban lép pályára a Merkantil Bank Liga NB II. 37. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokin már egy döntetlennel is hatalmas bravúrt hajthat végre csapatunk, ugyanis egy pont is elég a feljutáshoz.

Szurkolói információk a dorogi mérkőzésre

Szurkolói információk a dorogi mérkőzésre

Együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 37. fordulójában az utolsó idegenbeli fellépésére készül. Labdarúgóinkat dorogi Buzánszky Jenő Stadionban szólítják majd pályára vasárnap 17 órakor. A találkozóval kapcsolatosan az alábbi információkat kaptunk a Komárom-Esztergom megyei klubtól…

Szurkolói busz indul Dorogra

Együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 37., azaz utolsó előtti fordulójában a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban lép majd pályára. A mérkőzésre a Kaposvári Rákóczi Baráti Köre ingyenes szurkolói buszt indít.

Ádám Martin az utolsó pillanatban döntött

Ádám Martin az utolsó pillanatban döntött

A Vác együttesét látta vendégül csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 36. játéknapján. A találkozó egészén csapatunk akarata érvényesült, de ez csak az utolsó pillanatban érett góllá, s győzelemmé.

Több kedvezménnyel várjuk a szurkolókat

Több kedvezménnyel várjuk a szurkolókat

A sikerre való tekintettel klubunk újra meghirdeti az ingyen belépő, ingyen korsó sör akcióját az álló szektorba. A F szektorba pedig a szülőket és a gyermekeket várjuk sok szeretettel, hiszen azok a családok, melyek legalább egy tizennyolc év alatti gyermekkel és édesanyjával (nagymamával) érkeznek, szintén ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést az anyák napja alkalmából. Emellett pedig a megyei iskoláknak is versenyt hirdetünk.

Folytatná jó sorozatát csapatunk

Egy hét leforgása alatt a harmadik bajnoki mérkőzésére készül együttesünk. A Merkantil Bank Liga NB II. 36. fordulójában a Vác FC csapatát fogadjuk majd vasárnap 17 órakor a Rákóczi-stadionban.

Mindenkit vár a Baráti Kör

A vasárnapi Vác elleni bajnoki mérkőzés előtt a Kaposvári Rákóczi Baráti Köre taggyűlést tart 15 órai kezdettel a stadion főépületében. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak a Baráti Kör tagjai.

Három pont a balmazi majálisból

A kiesés ellen menekülő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő stadionjában szólították pályára csapatunkat a Merkantil Bank Liga NB II. 35. játéknapján. Együttesünk korán vezetést szerzett, melyet a második félidőben meg is tudott duplázni, így elhozta a három pontot a Hajdúságból.

Irány Balmazújváros

Együttesünk a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vendégeként lép majd pályára május elsején, a Merkantil Bank Liga NB II. 35. fordulójában. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport is közvetíti.

Nagy Tamás a fedélzeten, többen hosszabbítottak

Nagy Tamás a fedélzeten, többen hosszabbítottak

Két és fél éves szerződést kötött klubunk a védőként és védekező középpályásként is bevethető Nagy Tamással, valamint több meghatározó labdarúgó is meghosszabbította lejáró kontraktusát az egyesülettel.

Kiharcolta a győzelmet csapatunk

Kiharcolta a győzelmet csapatunk

A Tiszakécske együttesét fogadta csapatunk a Rákóczi-stadionban a Merkantil Bank Liga NB II. 34. fordulójában. Együttesünk gyorsan kétgólos előnybe került, s végül visszavágott az őszi vereségért. A sikernek köszönhetően pedig fellépett a dobogó második fokára.

Visszavágnánk az őszi vereségért

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE gárdáját fogadja csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 34. játéknapján. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozón együttesünk visszavágna a Tisza-partiaknak az ősszel elszenvedett vereségért.

A licenc már megvan

A Magyar Labdarúgó Szövetség licencadó bizottsága közzétette azon klubok listáját, melyek első körben megkapták az NB I-es licencet a következő 2019/2020-as bajnoki évadra. Első nekifutásra 12 együttesnek adta meg az engedélyt az MLSZ, köztük a Kaposvári Rákóczinak is.

Fő támogatók

Támogatók

Accanto

H&D


Médiapartnereink