Szurkolói információk a Kisvárda elleni mérkőzésre

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. kilencedik fordulójában a Kisvárda Master Good csapatát fogadja a Rákóczi-stadionban. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információt szeretnénk megosztani szurkolóinkkal.

Megvan a pontos menetrend

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2019/2020. évi OTP Bank Liga NB I. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokság 11-16. fordulójának pontos kezdési időpontjait.

Adj vért, ments életet!

Adj vért, ments életet!

Közös véradásra hívjuk szurkolóinkat! A csütörtöki eseménynek csapatunk stadionja ad otthont, ahol a játékosok mellett az edzővel is találkozhatnak a résztvevők. A véradókat ajándékokkal is meglepik a szervezők: többek között belépőjegyeket kapnak együttesünk következő hazai mérkőzésre, a Kisvárda elleni összecsapásra.
A véradás időpontja: 2019. október 17. 16:00-19:00
A véradás helyszíne: Rákóczi FC stadion Kaposvár, Pécsi u. 4.

Az eszékiek nyerték az edzőmeccset

Az eszékiek nyerték az edzőmeccset

Az NK Osijek együttesével vívott edzőmérkőzést csapatunk a válogatott szünetben. Az első félidőben igen jó játékot nyújtottak labdarúgóink, de a másodikban már az eszékiek uralták a pályát, s a győzelmet is megszerezték.

Az Eszék érkezik a szünetben

A horvát első osztály egyik élcsapata, az NK Osijek ellen vív edzőmérkőzést a válogatott szünetben csapatunk. A találkozóra pénteken 16 órakor kerül sor a Rákóczi-stadionban. A mérkőzést mindenki ingyenesen tekintheti meg.

Kötetlen szurkolói beszélgetés

Egy kötetlen beszélgetésen vettek részt csapatunk szurkolói, valamint Takács Róbert, klubunk technikai vezetője. Az összejövetelnek a Rákóczi-stadion adott otthont.

Így látták a vezetőedzők

Mint arról beszámoltunk csapatunk 2–1-es vereséget szenvedett egy elég döntetlen szagú mérkőzésen a Paks otthonában. Lássuk, hogy értékelték a találkozót a vezetőedzők…

Vezettünk, de kikaptunk Pakson

Pakson szólították pályára csapatunkat az OTP Bank Liga NB I. nyolcadik fordulójában. Együttesünk Hegedűs Dávid góljával szerzett vezetést, de pontot nem tudott elhozni az Atomvárosból.

Jó előjelekkel utazunk Paksra

Jó előjelekkel utazunk Paksra

A válogatott szünet előtt a Paksi FC otthonában lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga NB I. nyolcadik fordulójában. A két zöld-fehér gárda találkozóján szombaton 17 órakor indul útjára a labda.

Ellenfél-lesen: Paksi FC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Paksi FC csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a paksi mérkőzésre

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. nyolcadik játéknapján a Paksi FC stadionjában lép pályára. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésre az alábbi információkkal kívánjuk segíteni szurkolóinkat. 

Megvan az első hazai siker

Megvan az első hazai siker

Az OTP Bank Liga NB I. hetedik fordulójában a Diósgyőrt fogadta csapatunk. Az első félidőben Nagy Tamás, míg a másodikban Szakály Attila vette be a borsodiak kapuját, így együttesünk megszerezte az első sikerét hazai környezetben.

Új vezetőedzővel érkezik a DVTK

A Diósgyőri VTK csapatát fogadja együttesünk az OTP Bank Liga NB I. hetedik fordulójában. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést csapatunk a tizenkettedik, míg a borsodiak a kilencedik helyről várják.     Mindkét csapat győzelemmel a háta mögött várja a szombati találkozót, hiszen a DVTK az Érdet, míg együttesünk a Soltvadkertet verte a Magyar Kupában. Reméljük, hogy a siker adott egy pozitív lökést, s a borsodiak ellen megszerzi első hazai pontjait csapatunk. – A győzelem mindig jót tesz az önbizalomnak – nyilatkozta Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Az utazás és a hét is nagyon jó hangulatban telt, de ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Remélem, hogy az az út, amin elindultunk sikeres lesz. Az elmúlt bajnokin már lehetett látni, hogy felvettük az NB I. ritmusát, bízom benne, hogy ez már pontokban is megmutatkozik. A DVTK szeptember elején edzőváltáson esett át, hiszen Fernando Fernándes helyét Feczkó Tamás vette át a kispadon. – Az edzőváltás nem befolyásolta a felkészülésünket, bár tudjuk, hogy ilyenkor egy csapat élesebb lesz – tette hozzá Waltner Róbert. – Az új edző mellé ráadásul két meghatározó játékos is érkezett, Iszlai Bence és Rui Pedro személyében. Ennek ellenére a mi felkészülésünk az ugyanolyan volt, mint az elmúlt hetekben.

Tiszakécskére utazunk a kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa hetedik fordulójának párosítását. A főtábla második körében a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Duna Aszfalt Tiszakécske vár csapatunkra.

A Kutatók Éjszakáján jártak labdarúgóink

A Kutatók Éjszakáján jártak labdarúgóink

Klubunk fiatal labdarúgói idén már második alkalommal vettek a Kutatók Éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozaton. Játékosaink remekül érezték magukat a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Karának Kaposvári Képzési Központjában rendezett programokon.

Kérjük a szurkolókat, hogy korábban érkezzenek

Több megkeresést is kapott klubunk azzal kapcsolatosan, hogy a hazai mérkőzéseken lassan történik a szurkolók stadionba való bejutása. Az új biztonsági kapu, valamint a jegyértékesítés a Magyar Labdarúgó Szövetség biztonsági előírása, aminek meg kell felelnünk. Ezért kérünk mindenkit, hogy a szokottnál egy kicsit korábban érkezzenek a Rákóczi-stadionhoz, hiszen a jegypénztárak minden hazai mérkőzés előtt két órával nyitnak ki. A szombati DVTK elleni bajnokin négy jegypénztár is üzemel, hogy a szurkolóink könnyedebben be tudjanak jutni a stadionba.

Ellenfél-lesen: DVTK

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Diósgyőri VTK csapata van a célkeresztben.

Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!

Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!

A Magyar Labdarúgó Szövetség és együttesünk ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „World Heart Day” kampánysorozatához. Ez a program arra hivatott, hogy felhívja a sportszerető közvélemény figyelmét az egészségmegőrzés fontosságára, illetve a hirtelen szívhalál megelőzésének lehetőségére.

Fő támogatók

Támogatók

Accanto

H&DMédiapartnereink