Szurkolói információk a DVTK elleni mérkőzésre

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. 18. fordulójában a Diósgyőr otthonában vendégeskedik. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információt szeretnénk megosztani szurkolóinkkal.

Így látták a vezetőedzők

Mint arról beszámoltunk csapatunk megszerezte az első döntetlenjét az OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában. Nézzük, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők.

Döntetlen a tavaszi nyitányon

Döntetlen a tavaszi nyitányon

A Puskás Akadémia FC csapatát fogadta együttesünk a Rákóczi-stadionban az OTP Bank Liga 17. fordulójában, ami a tavaszi nyitány is volt egyben. A nulla, mínusz egy fokos hidegben vívott találkozón csapatunk megszerezte az első döntetlenjét.

Jó rajtot venne csapatunk

Az OTP Bank Liga NB I. tavaszi szezonjának nyitómérkőzésén a Puskás Akadémia FC érkezik a cukorgyári gödörbe, így már szombaton 17 órakor bajnoki pontokért lépnek pályára labdarúgóink.

Az év csapata 2019: Kaposvári Rákóczi FC

Az év csapata 2019: Kaposvári Rákóczi FC

A város napja alkalmából a felújított és szinte teljesen megújult kaposvári Csiky Gergely Színházban köszöntötték év sportolóit is. A gálán Waltner Róbert, együttesünk edzője és Hegedűs Dávid, csapatkapitányunk vehette át az év csapatának járó elismerést Szita Károly polgármester úrtól.

Horvát bajnok középpályást igazoltunk

Horvát bajnok középpályást igazoltunk

Kétszeres horvát és moldvai bajnok, valamint egyszeres horvát és moldvai kupagyőztes labdarúgó csatlakozott a bajnoki rajt előtt együttesünkhöz, ugyanis Kaposváron folytatja pályafutását Antun Palic.

Szűcs Lajos: jó benyomást keltettek bennem a kapusok

Mint arról már beszámoltunk Szűcs Lajos, a korábbi német és magyar bajnok hálóőr készíti fel a folytatásban csapatunk kapusait. A korábban a Vasasnál is dolgozó trénert erről kérdeztük.

Tavaszi bérletárak 

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. tavaszi szezonjában nyolc mérkőzést vív majd a Rákóczi-stadionban. A bérletárusítás szerdától indul. 

Waltner Róbert: remek a közösség

Mint arról beszámoltunk, csapatunk 2–1-es sikert aratott a bajnoki főpróbán az osztrák SV Mattersburg ellen. Együttesünk edzőjét, Waltner Róbertet erről, valamint a török edzőtáborról is kérdeztük.

Sikeres főpróba

Az osztrák első osztályban szereplő SV Mattersburg ellen vívta csapatunk a tavaszi szezon főpróbáját, melyen végül Szakály Attila és Zsiga Ervin találatával nyertünk meg.   A tizenkét csapatos osztrák Bundesliga folytatását a tizenegyedik helyről váró SV Mattersburg ellen vívta az utolsó felkészülési találkozóját csapatunk. A Nagymartonban rendezett összecsapáson együttesünk az első félidő derekán Szakály Attila találatával szerezte meg az előnyt, melyet a második játékrész elején a csereként pályára lépő Zsiga Ervin tizenegyesésével duplázott meg. Az egy fokos hideg ellenére nagyon jó talajon vívott edzőmeccs hajrájában a hazaiaknak sikerült szépíteniük, de nem tudták elrontani csapatunk sikeres főpróbáját.  Együttesünkre jövő szombaton már bajnoki pontokért zajló küzdelem vár, hiszen az OTP Bank Liga NB I. 17. játéknapján a Puskás Akadémia FC látogat a cukorgyári gödörbe.    SV Mattersburg–Kaposvári Rákóczi FC 1–2 (0–1) Mattersburg. Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Nagy T., Tarasovs, Fodor M. – Szakály A., Yakymiv – Nagy J., Balázs Zs., Csiki (Zsiga, a szünetben) – Ádám M. A 60. perctől: Slakta –Borbély Á., Ur, Szabó A., Tratnyek – Nagy K., Yakymiv – Nagy J., Trebotic, Bíró D. – Zsiga. Vezetőedző: Disztl László. A kaposvári gólszerzők: Szakály A. (22. p.), Zsiga (49. p. –11-esből).  

Ausztriában lép pályára csapatunk

Az osztrák első osztályban szereplő SV Mattersburg ellen tartja a bajnoki főpróbát csapatunk pénteken 13 órakor a nagymartoni csapat otthonában.

Gólgazdag meccsen nyertünk

Hét gólt, s emellett számos helyzetet hozó felkészülési találkozón aratott győzelmet az OTP Bank Liga NB I. tavaszi szezonjára készülő csapatunk az azeri Sumqayit FK ellen.

Még egy meccs vár a csapatra Törökországban

Utolsó félkészülési mérkőzésére készült a Törökországban edzőtáborozó csapatunk. Kedden, helyi idő szerint 15.30 órakor az azeri első osztályban érdekelt Sumqayit FK ellen lépnek pályára labdarúgóink.

Törökverés Nagy János góljával

Győztesen hagyta el a pályát idei második felkészülési mérkőzésen csapatunk. A Törökországban edzőtáborozó együttesünk Nagy János találatával győzte le az Altay SK gárdáját.

Szombaton újra pályára lép csapatunk

Az Altay SK ellen vívja második idei felkészülési mérkőzését együttesünk. A Törökországban edzőtáborozó csapatunk szombaton helyi idő szerint 15.30 (magyar idő szerint 13.30) órakor lép pályára Antalyában.

Lett bajnokot igazoltunk

Kétszeres lett bajnok és ugyancsak kétszeres lett kupagyőztes labdarúgóval erősítette meg kertét csapatunk. A védekező középpályásként és belső védőként is bevethető Igors Tarasovs legutóbb a Spartaks Jurmala együttesében futballozott.

Fő támogatók

Támogatók

Médiapartnereink