A legjobb arcunkat mutatnánk a véghajrában

Utolsó idegenbeli fellépésére készül csapatunk, amely vasárnap délelőtt 11 órakor a ZTE FC II. otthonában lép pályára az NB III. Nyugati csoportjának 37. fordulójában.

Ellenfél-lesen: ZTE II.

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a ZTE FC II. csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a ZTE II. elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 37. fordulójában a ZTE FC II. otthonában lép pályára. A vasárnap 11 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

A kapufán is múlott a három pont

A kapufán is múlott a három pont

Gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán csapatunk a Puskás Akadémia FC II. ellen az NB III. Nyugati csoportjának 36. fordulójában.

Van miért visszavágni a Puskás második csapatának

Az NB III. Nyugati csoportjának 36. fordulójában a Puskás Akadémia FC II. érkezik a Rákóczi Stadionba. A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapáson lehetőség nyílik a visszavágásra az őszi súlyos vereségért.

Ellenfél-lesen: Puskás AFC II.

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Puskás Akadémia FC II. csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a Puskás AFC II. elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 36. fordulójában a Puskás Akadémia FC II. csapatát látja vendégül. A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.   A vasárnapi bajnoki mérkőzésre csak a helyszínen, a Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya.   Jegyárak: Nagylelátó: 500 Ft Főépület: 800 Ft Állószektor: ingyenes. Vendégszektor: 500 Ft A 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. A stadion és a jegypénztárak a mérkőzés előtt egy órával, jelen esetben 17.00 órakor nyitnak ki. Kérjük, a szurkolókat, hogy hosszas sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek a stadionhoz.   Parkolás Szurkolóink a nagylelátó mögötti parkolóban (A jelű parkoló), illetve a főépülettől pár méterre található parkolóban (B jelű parkoló) tudják hagyni az autóikat. Büfé Szurkolóink a főépületben, illetve a nagylelátó E szektorában várja büfé.   Közvetítés A mérkőzést a Kapos TV élőben közvetíti a YouTube csatornáján. A közvetítés linkjét a Facebook oldalunkon osztjuk majd meg.

Harmadszor a Bicske ellen

Vasárnap 18 órakor a Bicskei TC otthonában lép pályára csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának 35. fordulójában.

Ellenfél-lesen: Bicske

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Bicskei TC csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a Bicske elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 35. fordulójában a Bicskei TC otthonában lép pályára. A vasárnap 18 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

A már biztos érmes Veszprém érkezik

Szerdán 18 órakor a már biztosan érmet szerző VLS Veszprémet fogadja csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának 34., szezonbeli utolsó hétközi játéknapján.

Ellenfél-lesen: VLS Veszprém

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a VLS Veszprém csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a Veszprém elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 34. fordulójában a VLS Veszprém csapatát látja vendégül. A szerdán 18 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Érden folytatnánk a remek sorozatot

Vasárnap 17 órai kezdettel az Érdi VSE stadionjában lépnek pályára labdarúgóink, akik az NB III. Nyugati csoportjának 33. fordulójában folytatnák tovább a kitűnő idegenbeli sorozatot.

Ellenfél-lesen: Érdi VSE

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal az Érdi VSE csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk az Érd elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 33. fordulójában az Érdi VSE otthonában lép pályára. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Fő támogatók
Médiapartnereink