Megérkeztek a szurkolói mezek

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy megérkeztek a megrendelt szurkolói mezek, melyek 2018. október 17-én 9 órától átvehetők a Rákóczi-stadionban (7400 Kaposvár, Pécsi u. 4.).
A mezek ára bruttó 10.500 Ft.

Az utolsó pillanatban mentettünk pontot

Békéscsabán is folytatódott csapatunk remek sorozata. A Merkantil Bank Liga NB II. 12. fordulójában bár a hazaiak szereztek vezetést, együttesünk Rajczi Péter találatával az egyik pontot elhozta a Viharsarokból.

Rangadóra készül csapatunk

A Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. tizenkettedik játéknapján. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokit Oláh Gábor vezeti majd, míg segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

Információk a Békéscsaba elleni mérkőzésre

Csapatunk vasárnap 17 órakor a Békéscsaba 1912 Előre Kórház utcai stadionjában játssza következő bajnoki mérkőzését. A találkozóval kapcsolatban több információt is szeretnénk megosztani szurkolóinkkal.

Csapatunk kiengedte a kezéből a győzelmet

A WKW ETO FC Győr ellen is folytatta veretlenségi sorozatát csapatunk. A Merkantil Bank Liga NB II. tizenegyedik fordulójában bár két góllal is vezettünk, de a kisalföldiek az utolsó percben pontot mentettek.

A Győr ellen is otthon tartaná a pontokat csapatunk

Együttesünk remek sorozattal a háta mögött várja a szerdán 19 órakor kezdődő WKW ETO FC Győr elleni találkozót, melyet Kovács Gergely vezet majd, míg segítői Huszár Balázs és Király Krisztián lesznek.

Csákvárról is ponttal távoztunk

Egy pontot szerzett a Csákvár ellen csapatunk. A Merkantil Bank Liga NB II. tizedik fordulójában rendezett bajnokin bár kétszer is vezettünk, a hajrában pontot mentettek a hazaiak.

Győzelmi reményekkel indulunk Csákvárra

Az Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. tizedik fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót Zierkelbach Péter vezeti majd, míg segítői Szalai Balázs és Garai Péter lesznek.

A Kutatók Éjszakáján jártak labdarúgóink

A Kutatók Éjszakáján jártak labdarúgóink

Klubunk fiatal labdarúgói is részt vettek a Kutatók Éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozaton. Játékosaink remekül érezték magukat a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Karának Kaposvári Képzési Központjában rendezett programokon.

Szegedre utazunk a Magyar Kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkészítette a Magyar Kupa következő fordulójának párosítását. Együttesünk a hetedik fordulóban Szegeden lép pályára.

Csapatunk nyerte a megyei rangadót

A BFC Siófok együttese ellen is folytatódott csapatunk remek sorozata. A Merkantil Bank Liga NB II. kilencedik fordulójában Rajczi Péter találatával győztük le a Balaton-parti riválisunkat.

Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!

Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”
A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „World Heart Day” kampánysorozatához. Ez a program arra hivatott, hogy felhívja a sportszerető közvélemény figyelmét az egészségmegőrzés fontosságára, illetve a hirtelen szívhalál megelőzésének lehetőségére.

Megyei rangadóra készül csapatunk

A Merkantil Bank Liga NB II. kilencedik játéknapján a BFC Siófokot fogadja csapatunk a Rákóczi-stadionban. A szerdán 19 órakor kezdődő találkozót Molnár Attila vezeti majd, míg segítői Horváth Zoltán és Legeza László lesznek.

Továbbjutottunk a Magyar Kupában

Csernák Martin duplájával és a Fodor Marcell találatával vívta ki a továbbjutást csapatunk a Magyar Kupában a Király SZE ellen.

Szombati kupacsata Szombathelyen

Négy csapat képviseli Somogy megyét a labdarúgó Magyar Kupa főtábláján. A megyei selejtezőből a Balatonlelle SE és a Nagyatádi FC jutott tovább, míg a Merkantil Bank Liga NB II.-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC és a BFC Siófok kiemeltként várhatta a sorsolást. Együttesünk szombaton 15 órakor Szombathelyen lép pályára, és az alacsonyabb osztályú ellenfél otthonában szeretné kivívni a továbbjutást.

A fővárosban is folytatnánk jó sorozatunkat

A Merkantil Bank Liga NB II. nyolcadik fordulójában csapatunk a Vasas FC ideiglenes otthonába, a Szusza Ferenc Stadionba látogat. A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozó az M4 Sport élőben közvetíti.

Jelentős támogatásban részesült a klub

Összesen több mint kétszázmillió forintos támogatásról szóló szerződéseket írt alá szerda délután Herczeg Erik, klubunk elnöke, Szita Károly, Kaposvár polgármestere, valamint Bognár Attila, a Belfry PE Kft. igazgatója.

 

Információk a Vasas elleni mérkőzésre

A Merkantil Bank Liga NB II. nyolcadik fordulójában együttesünk a Vasas FC vendége lesz. A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban rendezik.

Fő támogatókTámogatók

Médiapartnereink