Szurkolói információk a Tatabánya elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának tizedik fordulójában a tatabányai Grosics Gyula Stadionban lép pályára. A szerdán 16 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Ellenfél-lesen: Tatabánya

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Tatabányai SC csapata van a célkeresztben.

Harcos meccsen maradtunk alul

Harcos meccsen maradtunk alul

Egygólos vereséget szenvedett csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában a Komáron VSE ellen.

Ellenfél-lesen: Komárom

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Komárom VSE csapata van a célkeresztben.

Újabb időpontváltozás

Módosult az NB III. Nyugati csoportjában megrendezésre kerülő Kaposvári Rákóczi FC–Balatonfüredi FC bajnoki mérkőzés kezdési időpontja. A 11. játéknapon, 2022. október 2-án, vasárnap egy órával korábban, 15 órakor lép pályára csapatunk a Rákóczi Stadionban.

Szurkolói információk a Komárom elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában a Komárom VSE csapatát látja vendégül. A vasárnap 16 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Időpontváltozás

Módosult az NB III. Nyugati csoportjában megrendezésre kerülő Kaposvári Rákóczi FC–Komárom VSE bajnoki mérkőzés kezdési időpontja. A kilencedik játéknapon, 2022. szeptember 24-én, vasárnap egy órával korábban, 16 órakor lép pályára csapatunk a Rákóczi Stadionban.

Becsülettel küzdöttünk, de búcsúztunk

Becsülettel küzdöttünk, de búcsúztunk

Hatalmasat küzdöttek labdarúgóink azért, hogy eltüntették a két osztálynyi különbséget, ami helyenként sikerült is, de végül a ZTE nyerte a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában rendezett találkozót.

Felszabadultan kell futballozni a ZTE ellen

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a két osztállyal feljebb szereplő ZTE FC együttesét fogadja csapatunk. A szombaton 15 órakor kezdődő találkozó előtt vezetőedzőnk, Horváth Rudolf mondta el várakozásait.

Ellenfél-lesen: ZTE FC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a ZTE FC csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a ZTE elleni meccsre

Szurkolói információk a ZTE elleni meccsre

Együttesünk a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a ZTE FC csapatát látja vendégül. A szombaton 15 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Megszakadt a győzelmi sorozat

Megszakadt a győzelmi sorozat

A második félidőben nagyot küzdött, de végül kikapott csapatunk a MOL Fehérvár FC második csapatának otthonában az NB III. Nyugati csoportjának nyolcadik játéknapján.

Szurkolói információk a Fehérvár II. elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában a MOL Fehérvár FC II. otthonában lép pályára. A vasárnap 11 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Folytatódott a jó sorozat

Folytatódott a jó sorozat

A Bicskei TC ellen folytatta győzelmi sorozatát csapatunk az NB III. nyugati csoportjának hetedik fordulójában.

A Bicske ellen sem húznánk be a féket

Az NB III. Nyugati csoportjának hetedik játéknapján a Bicskei TC együttesét fogadjuk a Rákóczi Stadionban. A vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapást Iványi Gábor vezeti majd, segítője Jakab Bálint és Aczél Péter lesz.

Meglepetésvendéggel idézték fel a múltat

Meglepetésvendéggel idézték fel a múltat

Nem szakítottak a hagyományokkal a Kaposvári Rákóczi FC első aranygenerációjának tagjai, hiszen idén újra összejöttek a dicső múlt színhelyén, a Rákóczi Stadionban, hogy egy remek hangulatú délutánon idézzék fel a klub első élvonalbeli szereplését.

Fő támogatók
Médiapartnereink