Vácon is pontot szerzett csapatunk

Egy pontot szerzett csapatunk Vácon a Merkantil Bank Liga NB II. 17. játéknapján. Bár több gólszerzési lehetőség is adódott csapatunk előtt, de ezúttal nem zörrentek a hálók.

Fegyelmezett játékkal nyernénk Vácon

Vácon lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 17. fordulójában. A vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődő találkozót Nazsa Tamás vezeti majd, míg segítői Szilágyi Norbert és Baghy Csaba lesznek.

Visszatérnénk a győzelem útjára

Újabb hazai bajnoki vár együttesünkre, hiszen a Merkantil Bank Liga NB II. 16. fordulójában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát fogadjuk. A szerdán 19 órakor kezdődő mérkőzést Pintér Csaba vezeti majd, míg segítő Huszár Balázs és Király Zsolt lesznek.

Először kaptunk ki idegenben

A Duna Aszfalt Tiszakécske ellen szenvedte el első idegenbeli vereségét csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II-ben. A Tisza-partiak korán vezetést szereztek, amely után Szakály Attila találatával még egyenlíteni tudott együttesünk, de Batizi-Pócsi Balázs góljára már nem érkezett válasz.

F. Néber Ákos, a klub új ügyvezetője

A Merkantil Bank Liga NB II-ben már lényegesen megszaporodtak a gazdasági ügyek és az ezzel járó munka, így a tulajdonosi kör döntésének értelmében ez a vonal különvált a sportszakmaitól.

A szintén újonc Tiszakécske lesz a következő ellenfelünk

A Duna Aszfalt Tiszakécske ellen folytatja szereplését a Merkantil Bank Liga NB II-ben együttesünk. A vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődő bajnokit Szilágyi Sándor vezeti majd, míg segítői Csatári Tibor és Kormányos II. Gábor lesznek.

A címvédő érkezik a kupában

Együttesünk a SZEOL SE elleni sikerrel vívta ki a továbbjutást a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé, ahol majd a címvédő Újpesttel találkozik.

Andorka góljai továbbjutást értek

A SZEOL SE ellen lépett pályára együttesünk a Magyar Kupa hetedik fordulójában. Az NB III-ban szereplő hazaiak sem tudták megállítani együttesünket, mely bekerült a legjobb 32 csapat közé.

Szegeden kell kivívni a továbbjutást

A Magyar Kupa hetedik fordulójában a harmadosztályú SZEOL SC vendége lesz együttesünk. A szerdán 12 óra 30 perckor kezdődő találkozót Oláh Gábor vezeti majd, míg segítői Szvetnyik Bence és Molnár Alex lesznek.

Fordítani és nyerni tudott csapatunk

Egygólos hátrányból felállva nyert csapatunk a Budafok ellen. A Merkantil Bank Liga NB II. 14. fordulójában igen feszült mérkőzésen szerzett együttesünk újabb három pontot.

A szurkolóinkkal együtt lennénk sikeresek

A Budafoki MTE gárdáját fogadja csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 14. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót Böcskei Balázs vezeti majd, míg Kis Zoltán és Legeza László segítői lesznek.

Remek győzelmet aratott csapatunk

A Nyíregyháza Spartacus FC-t látta vendégül együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. tizenharmadik fordulójában. Csapatunk fegyelmezett játékkal, Szakály Attila és Nagy Richárd találataival tartotta otthon a három pontot.

Nehéz mérkőzés vár együttesünkre

A Nyíregyháza Spartacus FC együttesét fogadja csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. tizenharmadik fordulójában. A vasárnap 15.30 órakor kezdődő bajnokit Radványi Ádám vezeti majd, míg segítői Lémon Oszkár és Baghy Csaba lesznek. A mérkőzést az M4 Sport is műsorra tűzi.

Megérkeztek a szurkolói mezek

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy megérkeztek a megrendelt szurkolói mezek, melyek 2018. október 17-én 9 órától átvehetők a Rákóczi-stadionban (7400 Kaposvár, Pécsi u. 4.).
A mezek ára bruttó 10.500 Ft.

Az utolsó pillanatban mentettünk pontot

Békéscsabán is folytatódott csapatunk remek sorozata. A Merkantil Bank Liga NB II. 12. fordulójában bár a hazaiak szereztek vezetést, együttesünk Rajczi Péter találatával az egyik pontot elhozta a Viharsarokból.

Rangadóra készül csapatunk

A Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. tizenkettedik játéknapján. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokit Oláh Gábor vezeti majd, míg segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

Információk a Békéscsaba elleni mérkőzésre

Csapatunk vasárnap 17 órakor a Békéscsaba 1912 Előre Kórház utcai stadionjában játssza következő bajnoki mérkőzését. A találkozóval kapcsolatban több információt is szeretnénk megosztani szurkolóinkkal.

Csapatunk kiengedte a kezéből a győzelmet

A WKW ETO FC Győr ellen is folytatta veretlenségi sorozatát csapatunk. A Merkantil Bank Liga NB II. tizenegyedik fordulójában bár két góllal is vezettünk, de a kisalföldiek az utolsó percben pontot mentettek.

A Győr ellen is otthon tartaná a pontokat csapatunk

Együttesünk remek sorozattal a háta mögött várja a szerdán 19 órakor kezdődő WKW ETO FC Győr elleni találkozót, melyet Kovács Gergely vezet majd, míg segítői Huszár Balázs és Király Krisztián lesznek.

Fő támogatókTámogatók

Médiapartnereink