Szurkolói információk a megyei rangadóra

Együttesünk vasárnap 17 órakor a BFC Siófok otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga tizedik fordulójában. A megyei rangadó előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni útnak induló szurkolóinkat. 

Szurkolói busz indul Siófokra

A Kaposvári Rákóczi Baráti Köre ingyenes szurkolói buszt indít csapatunk vasárnapi, BFC Siófok elleni bajnoki mérkőzésére.

Magabiztos siker Sárváron

A Sárvár FC otthonában vívta ki a továbbjutást együttesünk a MOL Magyar Kupa hatodik fordulójában, így már a legjobb 64 között található csapatunk.

Szurkolói információk a Sárvár elleni kupameccsre

A MOL Magyar Kupa hatodik körében a Vas megyei első osztályú Sárvár FC otthonában vendégszerepel csapatunk. A szombaton 15 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni az útnak induló szurkolóinkat.

Ellenfél-lesen: Sárvár FC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Sárvár FC csapata van a célkeresztben.

Nem tudtuk meglepni az éllovast

Nem tudtuk meglepni az éllovast

A Debreceni VSC vendégszerepelt a cukorgyári gödörben a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában. A sok helyzetet kidolgozó hajdúságiak végül kétgólos sikert arattak.

A listavezetőt fogadjuk

A Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában a listavezető Debreceni VSC érkezik a Rákóczi-stadionba. A szerdán 16.30 órakor kezdődő összecsapásra ezúton is kérjük a szurkolóinkat, hogy hozzanak magukkal szájmaszkot, illetve tartsák a szociális távolságot.

Szerdán mindenkit vár a Baráti Kör

A szerdai, Debreceni VSC elleni bajnoki mérkőzés előtt mindenkit nagy szeretettel vár a Kaposvári Rákóczi FC Baráti Köre. A Baráti Kör ugyanis 15 órai kezdettel tartja szokásos taggyűlését a Rákóczi-stadion klubépületben, melyen a vezetőség nem csak a tagokat, hanem minden érdeklődőt szívesen lát.

Ellenfél-lesen: Debreceni VSC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Debreceni VSC csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a DVSC elleni meccsre

Együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. kilencedik fordulójában a Debreceni VSC csapatát látja vendégül. A szerdán 16.30 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Szarka Ákos duplával mutatkozott be

A Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában, a Budaörs ellen lépett pályára első ízben csapatunk Várhidi Péter irányításával. A Tatabányán rendezett bajnokit magabiztos játékkal nyerte meg együttesünk.

Már pályára léphet Szarka Ákos

Magyar állampolgársági esküt tett Szarka Ákos, így már miden akadály elhárult az elől, hogy a gólerős támadó bemutatkozhasson csapatunkban.

Várhidi Péter: sok arca van a Budaörsnek

A Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában a Budaörs SC ellen lép pályára csapatunk. A vasárnap 16.30 órakor kezdődő találkozó előtt Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője nyilatkozott.

Ellenfél-lesen: Budaörs

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Budaörs SC csapata van a célkeresztben.

Magyar Kupa: Sárvárra utazik csapatunk

Csütörtök este a döntő helyszínén három korábbi kupagyőztes labdarúgó Gera Zoltán, Juhász Roland és Pisont István sorsolta ki a MOL Magyar Kupa hatodik fordulójának párosítását.

Szederkényi Ádám profi szerződést kapott

Szederkényi Ádám profi szerződést kapott

Profi szerződést kötött a másodosztályban szereplő együttesünk Szederkényi Ádámmal. A játékos már hónapok óta a felnőtt csapattal készül, s teljesítményével meggyőzte a vezetőséget.

Szurkolói információk a Budaörs elleni mérkőzésre

A Merkantil Bank Liga NB II. nyolcadik fordulójában a Budaörs SC ellen lép pályára csapatunk. A vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni útnak induló szurkolóinkat. 

Fő támogatók
TámogatókMédiapartnereink