Elhoztuk a pontokat a listavezető otthonából

Rangadót nyert együttesünk a listavezető Gyirmót FC Győr otthonában, a Merkantil Bank Liga NB II. huszadik fordulójában. Csapatunk így továbbra is őrzi előkelő helyét a bajnoki táblázaton.

Rangadóra készülünk

Rangadóra készül együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 20. fordulójában, hiszen a bajnokság őszi felét a harmadik helyen záró csapatunk az őszi bajnok Gyirmót FC Győrhöz látogat. A vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődő találkozót Veizer Roland vezeti majd, míg segítői Farkas Balázs és Baghy Csaba lesznek.

A Budaörs ellen folytatjuk a kupában

Szerda este az M4 Sport stúdiójában kisorsoltak a Magyar Kupa kilencedik fordulójának párosítását. Együttesünk a Budaörssel mérkőzik majd a továbbjutásért.

Borbély Ákos fejesével kiejtettük a címvédőt

Borbély Ákos fejesével kiejtettük a címvédőt

Az Újpest FC csapatát fogadta együttesünk a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában. A végletekig kiélezett mérkőzést végül a csereként pályára lépő, tizennyolc esztendős Borbély Ákos góljával nyertük meg, így a legjobb tizenhat közé jutott csapatunk!

A címvédő érkezik

Az élvonalban szereplő Újpest FC együttesét fogadja csapatunk a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában. A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést Szilasi Szabolcs vezeti majd, míg segítő Lémon Oszkár és Aradi József lesznek.

Elővételben is kaphatók jegyek a kupameccsre

Sok néző várható együttesünk szerdai Magyar Kupa mérkőzésére, így a sorban állás elkerülése érdekében a szurkolók elővételben is megvásárolhatják a belépőjegyeket.

Magabiztos sikert arattunk a Soroksár ellen

Magabiztos sikert arattunk a Soroksár ellen

Begyűjtötte a három pontot a Soroksár SC otthonában együttesünk. A Merkantil Bank Liga NB II. 19., azaz őszi utolsó fordulójában Beliczky Gergő duplájával és Zsiga Ervin találatával nyert csapatunk, amely fellépet a harmadik helyre!

Féltávjához érkezik a bajnokság

A fővárosban folytatja bajnoki szereplését együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 19. fordulójában. A vasárnap 13 órakor kezdődő összecsapást Lovas László vezeti majd, míg segítői Király Zsolt és Mohos Milán lesznek.

Egy pontot szereztünk a Dorog ellen

A Dorogi FC együttesét fogadta csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 18. fordulójában. A válogatott szünet után egy pontot szerzett csapatunk egy igen kiegyenlített, sok helyzetet hozó mérkőzésen, melynek a végére maradt a slusszpoén.

A dorogiakat fogadjuk a szünet után

A válogatott szünetet követően folytatódnak a Merkantil Bank Liga NB II. küzdelmei. A 18. játéknapon együttesünk a Dorogi FC csapatát fogadja vasárnap 13 órakor.

Vácon is pontot szerzett csapatunk

Egy pontot szerzett csapatunk Vácon a Merkantil Bank Liga NB II. 17. játéknapján. Bár több gólszerzési lehetőség is adódott csapatunk előtt, de ezúttal nem zörrentek a hálók.

Fegyelmezett játékkal nyernénk Vácon

Vácon lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 17. fordulójában. A vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődő találkozót Nazsa Tamás vezeti majd, míg segítői Szilágyi Norbert és Baghy Csaba lesznek.

Visszatérnénk a győzelem útjára

Újabb hazai bajnoki vár együttesünkre, hiszen a Merkantil Bank Liga NB II. 16. fordulójában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát fogadjuk. A szerdán 19 órakor kezdődő mérkőzést Pintér Csaba vezeti majd, míg segítő Huszár Balázs és Király Zsolt lesznek.

Először kaptunk ki idegenben

A Duna Aszfalt Tiszakécske ellen szenvedte el első idegenbeli vereségét csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II-ben. A Tisza-partiak korán vezetést szereztek, amely után Szakály Attila találatával még egyenlíteni tudott együttesünk, de Batizi-Pócsi Balázs góljára már nem érkezett válasz.

F. Néber Ákos, a klub új ügyvezetője

A Merkantil Bank Liga NB II-ben már lényegesen megszaporodtak a gazdasági ügyek és az ezzel járó munka, így a tulajdonosi kör döntésének értelmében ez a vonal különvált a sportszakmaitól.

A szintén újonc Tiszakécske lesz a következő ellenfelünk

A Duna Aszfalt Tiszakécske ellen folytatja szereplését a Merkantil Bank Liga NB II-ben együttesünk. A vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődő bajnokit Szilágyi Sándor vezeti majd, míg segítői Csatári Tibor és Kormányos II. Gábor lesznek.

A címvédő érkezik a kupában

Együttesünk a SZEOL SE elleni sikerrel vívta ki a továbbjutást a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé, ahol majd a címvédő Újpesttel találkozik.

Andorka góljai továbbjutást értek

A SZEOL SE ellen lépett pályára együttesünk a Magyar Kupa hetedik fordulójában. Az NB III-ban szereplő hazaiak sem tudták megállítani együttesünket, mely bekerült a legjobb 32 csapat közé.

Fő támogatókTámogatók

Médiapartnereink