Bemutatkozik: Elven Edvin

A szerb utánpótlás-válogatott támadó, Eleven Edvin Topolyáról érkezett csapatunkhoz, melynek színeiben a felnőtt futballban is letenné névjegyét.

Bemutatkozik: Kondor Kristóf

Az átigazolási piac lezárása előtti pillanatokban írta alá szerződését klubunkkal Kondor Kristóf, aki Kozármislenyből tért vissza a somogyi megyeszékhelyre.

Ellenfél-lesen: Cegléd

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Ceglédi VSE csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a Cegléd elleni mérkőzésre

Együttesünk a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a Ceglédi VSE otthonában lép pályára. A szombaton 15.00 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Szurkolói információk a Tatabánya elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának hetedik fordulójában a Tatabányai SC csapatát látja vendégül. A vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Ellenfél-lesen: Tatabánya

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Tatabányai SC csapata van a célkeresztben.

Meglovagolnánk a Sopron elleni sikert

Az NB III. Nyugati csoportjának hatodik fordulójában a Pápai Perutz FC otthonában lép pályára csapatunk. A kedden 18 órakor kezdődő összecsapást Derdák Marcell vezeti majd, a két segítője pedig Ország Péter és Nagy Márk lesz.

Szurkolói információk a Pápa elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának hatodik fordulójában a Pápai Perutz FC otthonában lép pályára. A kedden 18 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Ellenfél-lesen: Pápa

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Pápai Perutz FC csapata van a célkeresztben.

Cegléden folytatódik a kupakaland

Csütörtök délután az M4 Sport stúdiójában tartották meg a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását, Halmai Gábor háromszoros kupagyőztes labdarúgó közreműködésével. A legjobb 64 között a Ceglédi VSE otthonában küzd majd csapatunk a továbbjutásért.

Át kell szakítani a gátat

A harmadosztály Nyugati csoportjának ötödik körében, szerdán 19 órakor az SC Sopront fogadja csapatunk a cukorgyári gödörben.

Szurkolói információk a Sopron elleni meccsre

Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának ötödik fordulójában az SC Sopron csapatát látja vendégül. A szerdán 19 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Ellenfél-lesen: Sopron

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal az SC Sopron van a célkeresztben.

Fő támogatók

Médiapartnereink