Meghatározó játékosok estek ki a Debreceni túra előtt

A feljutás egyik fő esélyesének számító a Debreceni VSC otthonában lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga 28. fordulójában. A szombaton 14 órakor kezdődő találkozót Ducsai József vezeti majd, míg a két segítője Aradi József és Rózsa Dávid lesz.

Ellenfél-lesen: Debreceni VSC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Debreceni VSC csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a DVSC elleni meccsre

Együttesünk a Debreceni VSC otthonában lép majd pályára a Merkantil Bank Liga 28. fordulójában. A szombaton 14 órakor kezdődő találkozót a Debrecen TV közvetíti majd a YouTube csatornáján.

Újra pontot szerzett csapatunk

Újra pontot szerzett csapatunk

Egy-egyes döntetlent játszott csapatunk a Merkantil Bank Liga 27., hétközi fordulójában a Budaörs SC ellen.

Megismételnénk az őszi sikert

A Budaörsöt látja vendégül csapatunk a Merkantil Bank Liga 27., újabb hétközi fordulójában. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót Oláh Gábor vezeti majd, míg a két segítője Baghy Csaba és Kovács II. Gábor lesz.

Ellenfél-lesen: Budaörs

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Budaörs SC csapata van a célkeresztben.

Az első félidőben eldőlt

A Szombathelyi Haladás otthonában lépett pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában. A hazai együttes a mérkőzés elején megszerezte a vezetést, ami megalapozta a mérkőzés végkimenetelét.

Zöld-fehér rangadó vár csapatunkra

A Szombathelyi Haladás vendége lesz csapatunk a Merkantil Bank Liga 26. játéknapján. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást a zárt kapuk miatt a YouTube-on követhetik majd szurkolóink.

Ellenfél-lesen: Haladás

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Szombathelyi Haladás csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a Haladás elleni meccsre

Együttesünk a Szombathelyi Haladás ellen lép majd pályára a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót a Hungary Sport YouTube csatornáján lehet majd élőben követni.

Így látták a vezetőedzők

Együttesünk három-egyes sikert aratott a Szentlőrinc SE ellen a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A vezetőedzők így értékelték a látottakat…

Visszavágtunk a Szentlőrincnek

Visszavágtunk a Szentlőrincnek

Idei első sikerét ünnepelhette együttesünk a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában, a Szentlőrinc SE legyőzését követően.

Itt az ideje a revansnak

A Szentlőrinc SE csapatát fogadja együttesünk a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást a szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött rendezik.

Ellenfél-lesen: Szentlőrinc

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Szentlőrinc SE csapata van a célkeresztben.

Elhunyt Turai László

Elhunyt Turai László

Mély fájdalommal és együttérzéssel tudatjuk, hogy életének 72. évében elhunyt együttesünk korábbi labdarúgója, Turai László. A fontos gólokat szerző támadó 1975 és 1987 között erősítette klubunkat.

Szurkolói információk a Szentlőrinc elleni meccsre

Együttesünk a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a Szentlőrinc SE csapatát fogadja. A vasárnap 17 órakor kezdődő, zárt kapus mérkőzést a szokásoknak megfel Kapos TV közvetíti majd élőben a YouTube-on.

Így látták a vezetőedzők

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában kétgólos vereséget csapatunk az Aqvital FC Csákvár ellen. A vezetőedzők így értékelték a bajnokit…

Nagyot küzdött, de kikapott csapatunk

A második félidőben nagyot küzdött, de nem tudott pontot szerezni az Aqvital FC Csákvár ellen együttesünk a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában. A felcsúti Pancho Arénában rendezett bajnokit végül Sejben Viktor duplája döntötte el.

Távozik a csapatkapitány

Távozik a csapatkapitány

Közös megegyezéssel bontott szerződést klubunkkal Szakály Attila. A középpályás négy év után hagyja el csapatunkat, melyet számos alkalommal vezetett ki a pályára, mint csapatkapitány.

Élőben nézhető a Csákvár elleni bajnoki

A Merkantil Bank Liga NB II. 24. fordulójában együttesünk az Aqvital FC Csákvár ellen lép pályára. A vasárnap 14 órakor kezdődő összecsapást a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött rendezik, de szurkolóink így sem fognak lemaradni az összecsapásról, hiszen azt a csákvári klub élőben közvetíti majd a YouTube csatornáján.

Fő támogatókTámogatókMédiapartnereink