A fővárosban találkozunk a Kisvárdával

Budapesten lép pályára együttesünk a szintén első osztályú Kisvárda Master Good ellen. A szerdán 17 órakor kezdődő találkozónak a Fővárosi Vízművek Sporttelepe ad majd otthont.

Tömösvári marad, Vojnovic érkezik

Tömösvári marad, Vojnovic érkezik

Újabb rutinos labdarúgóval erősítette meg keretét együttesünk, hiszen Aljosa Vojnovic is Kaposváron folytatja pályafutását. További hír, hogy Tömösvári Bálint még egy évig biztosan marad, Herzsenyák Áron viszont távozik.

Nem esett gól

Nem esett gól

Gólnélküli döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen csapatunk a másodosztályú Soroksár SC ellen.

Újra hazai pályán

Hazai környezetben vívja majd negyedik nyári előkészületi találkozóját csapatunk. Az ellenfél a Merkantil Bank Liga NB II-ben érdekelt Soroksár SC lesz.

Horvátországba utazik a csapat

Újra egy horvát élvonalbeli együttessel méri össze tudását csapatunk. Waltner Róbert tanítványai ugyanis a HNK Gorica otthonában lépnek pályára szerdán 18 óra 30 perckor.

Nagy Richárd két évre írt alá

Két éves szerződést kötött klubunkkal Nagy Richárd. A középpályás az előző szezonban kölcsönben szerepelt együttesünknél, most azonban végleg elkötelezte magát a Rákóczihoz.

Disztl László lett csapatunk vezetőedzője

A pro licenccel rendelkező Disztl László lett csapatunk vezetőedzője. Az 57 éves szakember korábban dolgozott már Somogy megyében, hiszen az NB II.-es BFC Siófok csapatát irányította.

Két poszton is erősítettünk

Két poszton is erősítettünk

Rutinos védekező játékost, illetve egy gyors támadót igazolt együttesünk Tóth Gergely Csaba és Csiki Norbert személyében.

Szlovéniában az oroszok ellen

Ismét Szlovéniában lép pályára együttesünk. Ezúttal az orosz első osztályban érdekelt FK Ural ellen szólítják majd pályára a magyar élvonal küzdelmeire készülő labdarúgóinkat.

Csiki duplázott, de kikaptunk

Vereséget szenvedett a Szlovén másodosztályú NK Nafta Lendava otthonában együttesünk. A hazaiak az első félidőben két találattal is ellépet, végül pedig egygólos sikert aratottak.

Lendvára utazik a csapat

A szlovén második ligában érdekelt NK Nafta Lendava otthonában vívja második nyári félkészülési mérkőzését csapatunk. A lendvai találkozó kedden 17 órakor kezdődik a muravidéki városban.

Szabó Alex fejese győzelmet ért

Erős ellenféllel szemben, a horvát első osztályban szereplő NK Slaven Belupo Koprivnica ellen mutatkozott be az élvonalra készülő együttesünk. Waltner Róbert tanítványai remek mérkőzésen Nagy Richárd büntetőjével és Szabó Alex fejesével arattak sikert az első nyári előkészületi mérkőzésen.

Idegenben kezdjük a bajnokságot

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az OTP Bank Liga NB I. 2019/2020-as bajnoki kiírásának sorsolását. Együttesünk a MOL Fehérvár FC ellen kezdi majd a pontvadászatot.

A Slaven Belupo ellen kezdünk

A horvát élvonalban szereplő NK Slaven Belupo Koprivnica ellen vívja első nyári felkészülési mérkőzését csapatunk, pénteken 18 órakor. Az NB I-be jutó együttesünk hazai környezetben, a Rákóczi-stadionban fogadja a horvátokat.

Ketten hosszabbítottak, ketten távoztak

Fodor Marcell kettő, míg Hegedűs Dávid egy évvel hosszabbította meg szerződést együttesünkkel. Továbbá biztossá vált, hogy Horváth Ferenc és Csernák Martin Tibor is máshol folytatja pályafutását.

Újra munkába álltak játékosaink

Újra munkába álltak játékosaink

Elkezdte a felkészülést az OTP Bank Liga NB I. 2019/2020-as szezonjára együttesünk. Labdarúgóinkra kemény hetek várnak az augusztusi rajt előtt.

Neves csapatok ellen hangolunk

Neves csapatok ellen hangolunk

Lassan véglegesség válik együttesünk felkészülési programja – erről tájékoztatta honlapunkat Takács Róbert, klubunk technikai vezetője. Labdarúgóink a következő hetekben igen erős csapatok ellen hangolnak az OTP Bank Liga NB I. küzdelmeire.

A siker után következett az örömtánc

A siker után következett az örömtánc

A Soroksár SC elleni hazai mérkőzéssel zárta az NB II. 2018-2019-es bajnoki szezonját együttesünk. Waltner Róbert tanítványai már az előző körben kivívták a feljutást, de a fővárosiak ellen sem lazítottak, s magabiztos sikert arattak.

Fő támogatók

Támogatók

Accanto

H&D


Médiapartnereink