Győzelemmel zártuk az évet

Győzelemmel zártuk az évet

A Debrecen együttesét fogadta az év utolsó bajnokiján csapatunk. Az OTP Bank Liga tizenhatodik körében rendezett találkozón végül magabiztos sikert aratott együttesünk, amely nagyszerű futballt bemutatva tartotta otthon a három pontot.

Győzelemmel búcsúznánk az évtől

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését vívja labdarúgó csapatunk az OTP Bank Ligában. A 16. fordulóban együttesünk a Debreceni VSC gárdáját látja vendégül szombaton 17 órakor.

Ellenfél-lesen: Debreceni VSC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Debreceni VSC csapata van a célkeresztben.

Ügyességi játékra hívjuk szurkolóinkat 

Szombaton 17 órakor az idei utolsó bajnoki mérkőzését vívja együttesünk az OTP Bank Ligában. A találkozó félidei szünetében pedig egy ügyességi játékra várjuk szurkolóinkat.

Hatpontos meccsen kaptunk ki

Kiemelten fontos mérkőzésen szenvedett vereséget csapatunk a ZTE otthonában az OTP Bank Liga NB I. 15. játéknapján. A zalaiak már az első percben megszerezték a vezetést, ami megalapozta a sikerüket.

Gyászhír: elhunyt Duschák István

Hosszan tartó betegség következtében életének 68. évében elhunyt Duschák István, klubunk egykori kiváló labdarúgója. 

Hatpontos meccs következik

Fontos mérkőzés vár csapatunkra az OTP Bank Liga NB I. 15. játéknapján, amikor is Zalaegerszegen szólítják pályára labdarúgóinkat szombaton 17 órakor.

Ellenfél-lesen: ZTE FC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a ZTE FC csapata van a célkeresztben.

A Mezőkövesd vár ránk a kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Magyar Kupa nyolcadik fordulójának utolsó mérkőzését követően elkészítette a következő kör sorsolását. A legjobb 16 között a Mezőkövesd vár együttesünkre. 

Szurkolói információk a ZTE elleni mérkőzésre

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában a ZTE FC vendége lesz. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információt szereznénk megosztani a szurkolóinkkal.    Csapatunk szurkolói online, illetve a mérkőzés helyszínén is megvásárolhatják a belépőiket a találkozóra, amely egységesen 900 forintba kerül.  Előbbit ide kattintva tudják megtenni, míg utóbbira a mérkőzés napján 15 órától nyílik lehetőség a vendég jegypénztárakban. A hazai pénztárak már szombaton kilenc órakor kinyitnak, így aki előbb érkezik a hazai pénztárakban is megvásárolhatja a belépőjét. A 14 év alattiak és 70 év felettiek ingyenesen, egy regisztrációs jeggyel léphetnek be a stadionba. Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában a ZTE FC vendége lesz. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információt szereznénk megosztani a szurkolóinkkal.    A jegyvásárláshoz nem kell igazolvány vagy személyes adatok megadása, de a hatályos jogszabályok szerint természetesen nem árt, ha van a szurkolóknál személyi igazolvány. Szurkolóinknak a vendégszektor melletti parkolóban lesz lehetőségük leparkolni. 

Így látták a vezetőedzők

Mint arról beszámoltunk csapatunk egy izgalmas, gólgazdag mérkőzésen szenvedett vereséget a listavezető Ferencvárostól az OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők

Közel volt a bravúr

Közel volt a bravúr

Egygólos vereséget szenvedett csapatunk az OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójának zárómérkőzésen a címvédő Ferencváros ellen. Labdarúgóink végig küzdöttek, bártan futballoztak, de a Fradi 1977 után újra nyerni tudott a cukorgyári gödörben.

Bravúrra készülünk a zöld-fehér rangadón

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. 14. játéknapján a listavezető Ferencvárost látja vendégül a cukorgyári gödörben. A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport is műsorra tűzi.

Elmarad az Ózd elleni mérkőzésünk

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottság a 2019. november 26-ai ülésén úgy határozott, hogy kizárja az Ózdot a bajnokságból.

Ellenfél-lesen: Ferencvárosi TC

Ellenfél-lesen: Ferencvárosi TC

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Ferencvárosi TC csapata van a célkeresztben.

Szurkolói információk a Ferencváros elleni mérkőzésre

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. 14. játéknapján az Európa-Liga csoportkörében is érdekelt Ferencvárosi TC csapatát fogadja. A találkozó előtt néhány hasznos információt szeretnénk megosztani a szurkolókkal.

Egyet fizet, kettőt kap akció

Klubunk jegyakciót* hirdet a Ferencvárosi TC elleni, vasárnap 18 órakor kezdődő bajnoki mérkőzésre: azok a szurkolók, akik a találkozó előtt jegyet vásárolnak az álló szektorba egyet ajándékba kapnak. 

Fő támogatók

Támogatók

Médiapartnereink