A 83. percben még vezetett, végül 2-1-es vereséget szenvedett Győrben a Rákóczi NB I-es futballcsapata. A sokáig bátran játszó kaposváriak Oláh Lóránt szépségdíjas találatával jutottak előnyhöz az első félidő végén, a hajrát azonban jobban bírta a házigazda.

Csak akkor van esélyünk egy jó eredmény elérésére, ha lefékezzük a Győr agresszív játékát, és lesz erőnk építkezni is – fogalmazott a találkozó előtt a kaposváriak vezetőedzője, Prukner László, és hamar kiderült, hogy a szakember és a csapat is komolyan gondolta mindezt. Bátran kezdett a Rákóczi, az első három percben a Győr térfelén járt a labda, Safaric pedig egy 17 méteres lövéssel tette le a névjegyét. A mieink nem álltak be védekezni, okosan, ügyesen futballoztak, és igyekeztek minden megszerzett labdát megbecsülni.
A 17. percben aztán ziccert hibázott a Rákóczi. Oláh indult meg a bal oldalon, becsapta őrzőjét, majd középre továbbított, a másik oldalon érkező Kovács Olivér pedig 7 méterről, tiszta helyzetben lőtt, a labda a kapufát érintve hagyta el a játékteret. Két perccel később, győri támadás végén a bal oldalon előre törő Dinjar lőtt kisodródott helyzetből, Okuka önfeláldozó vetődéssel mentett. A 27. percben jobb oldali beadás után Pátkai maradt egyedül középen, és 7 méterről a kapu mellé fejelt. A 34. percben Balázs B. 18 méteres lövése után védett a hazai kapus. Egy percre rá, válaszként Kronaveter lőtt középről, 19 méterről, Hajdúch ugyancsak a helyén volt.
A 44. percben szépségdíjas találattal szerezte meg a vezetést a Rákóczi. Oláh kapott remek labdát a jobb oldalon, betört a tizenhatoson belülre, majd egy csel után 11 méterről, ballal a hosszú sarokba bombázott. 0-1.

Az első félidő fegyelmezett és eredményes játéka után jól kezdte a Rákóczi a második félidőt is. A 48. percben Kovács eresztett meg középről, 23 méterről nagy lövést, Stevanovic védett. Ezt követően Balázs B. tört be a tizenhatoson belülre, és csak két védő tudta nagy nehezen szerelni. Egy perccel később Oláh került helyzetbe, Svec nagyot mentett. A túloldalon Kovács Olivért kellett ápolni, majd egy újabb ütközést követően Vrucina maradt a földön, és a horvátot nem sokkal később le is kellett cserélni. 
A 60. percben Safaric 30 méteres szabadrúgása után védett Stevanovic, két perc múlva pedig Kronaveter 7 méteres lapos lövését hárította Hajdúch. A 63. percben Okuka ért labdába egy lövés után a tizenhatoson belül, Pánczél játékvezető tizenegyest ítélt. Kronaveter állt a labda mögé, és a jobb alsó sarok mellé gurított… A folytatásban is veszélyes volt a Kaposvár, a fiúk többször is eljutottak a hazai kapuig. A 74. percben Okuka lőtt középről, ballal, 18 méterről nem sokkal a bal felső sarok mellé.
A 82. percben egyenlített a Győr. Egy nagy bedobás után jobbról szállt középre a labda, egy csúsztatás után a menteni akaró Pedro becsúszva 5 méterről saját kapujába rúgta a labdát. 1-1.
Három perc múlva már vezetett a házigazda. Jobb oldali szöglet után Dina csúsztatott 6 méterről a kapu jobb oldalába. 2-1.
A kaposváriakat megviselte a fordulat, és talán még a hazai szurkolók sem hittek a szemüknek. A vendégek a végén is mindent megpróbáltak, a 93. percben jobbról szállt középre a labda, a felfutó Hajdúch kapus pedig 7 méteről fölé fejelt. Kár az utolsó tíz percért, egy nyerhetőnek tűnő mérkőzést engedett ki a kezei közül a kaposvári együttes. 
Győri ETO FC – Kaposvári Rákóczi 2-1 (0-1)
Győr, 2000 néző. V.#!# Pánczél
Győri ETO#!# Stevanovic – Svec, Lipták, Dinjar – Kronaveter, Pátkai, Kamber, Trajkovic – Koltai (Dina, 52.), Ahjupera (Strestik, a szünetben), Andric (Varga R., 39.). Vezetőedző#!# Pintér Attila
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovic – Kovács O., Pedro, Safaric, Balázs B. (Haruna, 81.) – Oláh, Vrucina (Waltner, 56.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Pedro (öngól, 82.), Dina (85.), illetve Oláh (44.)
Sárga lap#!# Svec (10.), Lipták (79.)