Vereséget szenvedett Pécsen a Rákóczi a labdarúgó Liga Kupa csoportkörének harmadik fordulójában. Csapatunk úgy kapott ki 2-0-ra, hogy a második találat a 92. percben esett.

A Siófok és a ZTE elleni siker után Pécsen már nehezebb mérkőzés várt a somogyi zöld-fehérekre. A szerda esti rangadón jobban kezdett a Rákóczi#!# az ötödik percben, e gy eladott labda után lendült támadásba együttesünk, Földes kiugratásával Luka törhetett kapura, tizenegy méteres lövését Dibusz nagy bravúrral védte. A 16. percben Mohl szabálytalansága után Luka végzett el szabadrúgást. Bőle elé gurított, aki ballal a bal alsó sarok mellé lőtt 17 méterről.
A 19. percben aztán a PMFC szerezte meg a vezetést.  Wittrédi szedett össze a tizenhatoson belül egy lecsorgó labdát, majd három testcselt után a bal alsó sarokba gurított. 1-0.
A 38. percben  Zámbó bal oldali beadását követően Kovács O. csúsztatta a labdát kapura, Dibusz védett, aztán Bőle közeli lövését is blokkolta. A 66. percben Böjte 45 méterről beívelt szabadrúgására Petrache érkezett az ötösön, és Lantost megelőzve mellé fejelt.
A találkozó a 92. percben dől el, amikor  Kővári indult meg a bal oldalon, majd a tizenhatoson belülre ívelt, a bal oldalon érkező Rácz pedig kapásból, jobbal, 12 méterről a bal alsóba helyezte a labdát. 2-0. 
PMFC-Matias – Kaposvári Rákóczi FC 2-0 (1-0)
Pécs. V.#!# Böcskei. 
PMFC#!# Dibusz – Nagy J. (Fodor, 46.), Deutsch, Lantos (Márkvárt, 72.), Mohl, Jocic, Koller (Horváth A., 46.), Wittrédi, Városi, Rácz, Kővári. Vezetőedző#!# Lőrincz Emil
Rákóczi#!# Rusák – Földes, Petrache, Lucas, Zámbó – Kovács  O., Coroian (Böjte, 56.), Bőle (Babic, 57.) – Luka, Oláh, Vrucina (Haruna, 68.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Wittrédi (19.), Rácz (92.)
Sárga lap#!# Mohl (16.), Koller (36.), illetve Petrache (63.), Lucas (75.)
 
A H-csoport állása három forduló után#!# 1. PMFC 9, 2. Rákóczi 6., 3. Siófok 3, 4. ZTE 0 pont.