Kétgólos fővárosi győzelemmel ért véget a Kaposvári Rákóczi Újpest elleni Ligakupa-találkozója. A Fáy utcai műfüves pályán lejátszott mérkőzésen a somogyiak szerezték meg a vezetést, de még a szünet előtt egyenlítettek a lilák. A budapesti együttes a hajrában a maga javára fordította az eredményt. 

A mérkőzés előtt öt perccel is még a havat takarították a pályáról, így nem is kezdődött el pontosan a Ligakupa újabb összecsapása. Kaposvári szempontból jól indult a kilencven perc#!# a 4. percben Godslove szerzett labdát a fővárosiak tizenhatosa előtt, majd a büntetőterületen belül Litauszki buktatta. A jogos 11-est Zahorecz a kapu jobb oldalába rúgta. (0-1). Pontosan fél óra múlva Kovácsot buktatta Zahorecz a tizenhatoson belül, az újabb jogos büntetőt Balogh B. értékesítette. (1-1) 
A második félidőben sokáig csak a mezőnyben pattogott a labda, a hajrában aztán a lilák bebiztosították sikerüket. A 83. percben Lázár egy csel után az alapvonalig vitte a labdát, jobb oldali beadása után pedig Litauszki közelről a kapuba fejelt. (2-1) Hat perccel később Dvorschák ívelte előre a labdát a kezdőkörből, Lázár B. pedig két védő közül kilépve tisztára játszotta magát, és 8 méterről a hálóba emelt. (3-1)
A fővárosi együttesnek ezzel a sikerrel még van esélye a továbbjutás kiharcolására.
Újpest FC–Kaposvári Rákóczi FC 3-1 (1-1)
Fáy utca, 200 néző. V.#!# Németh Á.
Újpest FC#!# Horváth T. – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Szalai – Magos, Egerszegi, Matos (Popovics, 60.), Kovács D. – Lázár, Balogh B. Vezetőedző#!# Mészöly Géza
Rákóczi FC#!# Kovács Z. – Kovácsevics, Zahorecz (Petrók, 46.), Ivkovics, Lelkes – Kovács O., Bank (Szolomájer, 61.), Lipusz, Horváth T. (Major, 40.) – Tabi (Vadas, 77.), Godslove. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerző#!# Balogh B. (34. – 11-esből), Litauszki (83.), Lázár (89.), illetve Zahorecz (4. – 11-esből)