Rutinos védekező játékost, illetve egy gyors támadót igazolt együttesünk Tóth Gergely Csaba és Csiki Norbert személyében.

A Merkantil Bank Liga NB II.-ben szereplő Vác FC csapatától érkezik együttesünk első nyári igazolása. Tóth Gergely Csaba alapembere volt a másodosztály tizenharmadik helyén záró Vácnak, hiszen harminc mérkőzésen lépett pályára kezdőként, ezeken pedig háromszor talált az ellenfelek kapujába. A 27 esztendős játékos az Újpest illetve az MTK korosztályos csapataiban kezdte pályafutását, utóbbi színeiben az NB II.-ben is bemutatkozhatott, majd előbb a Dunakeszihez, később pedig Pénzügyőrhöz igazolt. A Vác 2013-ban szerződtette a védőként és védekező középpályásként is bevethető játékost. A Pest megyei együttesben rögtön alapemberré vált, hiszen hat év alatt több mint kétszáz tétmérkőzésen húzta magára a váciak szerelését, s része volt a megyei első, majd a harmadosztályból való feljutásnak.

Csapatunkban folytatja pályafutását Csiki Norbert. A gyors támadó legutóbb az NB II.-es Budaörs csapatában rúgta a labdát, ahol 23 mérkőzésen nyolc gól fűződik a nevéhez. A 27 esztendős labdarúgó az agárdi Sándor Károly Akadémián nevelkedett, majd a 2009-ben kölcsönben az angol Oldham Athletic csapatában futballozott. Ezt követően tért vissza Magyarországra, az akkor élvonalbeli MTK gárdájához. Utána Thaiföldre, a Sisaket csapatához szerződött, majd hazatérve megfordult Gyirmóton és a Vasasban is, miután Budaörsre vezetett az útja. Csiki Norbert eddig 67 élvonalbeli találkozón lépett pályára, ezeken pedig tizenhárom alkalommal zörgette meg az ellenfelek kapuját. Emellett pedig szerepelt az U19-es magyar válogatottban is.