Kaproncán, a Slaven Belupo otthonában játszott ma felkészülési mérkőzést csapatunk. A horvát élvonalban szereplő házigazda csak a második félidőben fordította a maga javára az eredményt. és végül 4-2-re győzött. Góljainkat Rajczi és Nagy K. szerezték.

– Az első félidőben kimondottam jól játszottunk, ráadásul már az első percben megszereztük a vezetést Rajczi Péter góljával – kezdte értékelését Házi László megbízott vezetőedző. – Próbáltuk tesztelni a hétvégére tervezett együttesünket, amelyben eltiltása miatt maja nem szerepelhet Kovács Olivér, így ő itt sem lépett pályára. A szünet után rögtön újabb gólt szereztünk Nagy Krisztián jóvoltából, aztán a cserék kaptak lehetőséget, az ellenfél pedig megfordította a meccset. Sajnos, négy gólt kaptunk, kiderült, hogy kevesen vagyunk, de összességében azt mondhatom, hogy megérte eljönni, volt értelme és tanulsága is ennek az előkészületi találkozónak. Szombaton, a Gyirmót elleni bajnoki is szeretnénk mindent megtenni a jó eredmény eléréséért. 
Slaven Belupo (horvát I. o.) – Kaposvári Rákóczi FC 4–2 (0–1)
Kapronca
Rákóczi FC#!# Bozsó – Petrók, Vermes, Albert Á. – Kiss M., Zsivóczky, Nagy K., Király V, Hadaró – Dominic, Rajczi. Cserék#!# Somodi, Fejős, Pallósi, Kovács O., Kereszturi, Kondor, Kozics, Balogh, Vass. Megbízott vezetőedző#!# Házi László