Fodor Marcell kettő, míg Hegedűs Dávid egy évvel hosszabbította meg szerződést együttesünkkel. Továbbá biztossá vált, hogy Horváth Ferenc és Csernák Martin Tibor is máshol folytatja pályafutását.

Hegedűs Dávidot nem kell bemutatni a kaposvári szurkolóknak. A csupaszív játékos a 2009-től 2013-ig erősítette már az NB I-es Rákóczit, melynek mezét eddig 115 élvonalbeli mérkőzésen öltötte magára. A 34 esztendős védekező középpályás tavaly nyáron tért vissza a somogyi megyeszékhelyre, s egy évig még biztosan marad is. A rutinos labdarúgó ezidáig 123 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, reméljük, hogy ez a szám sokáig emelkedik majd a következő években.
Fodor Marcell 2017-ben csatlakozott az akkor még NB III-as együttesünkhöz, így a harmad-, illetve a másodosztályból való feljutásból is oroszlánrészt vállalt. A belső- illetve bal oldali védőként is bevethető labdarúgó újabb két évre kötelezte el magát csapatunkhoz. A 31 éves játékos lábában eddig 87 NB I-es mérkőzés van, melyet a következő szezonokban reméljük tovább növel majd.
További hír, hogy együttesünk közös megegyezéssel két játékossal is szerződést bontott. A saját nevelésű Horváth Ferenc öt másodosztályú bajnoki és ugyanennyi Magyar Kupa mérkőzésen jutott szóhoz az elmúlt évben. A 21 éves védekező középpályás a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapatával aranyérmet szerezett, majd Nyíregyházára szerződött, ahonnét Cigándra került kölcsönben. Ezt követően tért vissza a somogyi megyeszékhelyre, ahol újra Waltner Róbert keze alatt dolgozhatott.
A szintén 21 esztendő Csernák Martin Tibor tavaly nyáron csatlakozott együttesünkhöz a Nyíregyháza csapatától. A támadó az elmúlt évadban tizenegy bajnokin és öt Magyar Kupa meccsen lépett pályára. Utóbbiakon két gólt is szerzett.
Mindkét labdarúgó a több játéklehetőség reményében távozik, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!