Két fiatal tehetséggel is profi szerződést kötött klubunk, míg három labdarúgó távozik a Merkantil Bank Liga NB II-ben harmadik helyen álló együttesünktől.

Klubunk filozófiája továbbra is az, hogy a saját nevelésű labdarúgókra támaszkodjon, ezért két ifjú tehetséggel is profi szerződést kötöttünk. A 18 éves Borbély Ákos, aki az Újpest elleni Magyar Kupa mérkőzés egyetlen gólját szerezte, illetve a 2002-es születésű Orsós Tamás Gábor is a felnőtt együttessel kezdte el a felkészülést. Mindkét játékos a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiáról került fel az első csapathoz.
Három labdarúgó viszont távozott klubunktól. Kollega Krisztián 2016 augusztusában tért vissza a Rákóczihoz. Alapembernek számított, hiszen 26 mérkőzésen lépett pályára és kilencszer volt eredményes a bajnokságot akkor még „csak” a harmadik helyen záró csapatban. A következő szezon már jobban sikerült a középpályás és a csapat számára is, hiszen aranyérmmel zárta az NB III. Nyugati csoportjának 2017/2018-as évadát, ahol 30 bajnoki során hétszer vette be az ellenfelek kapuját. Kollega Krisztián kevés mérkőzésen lépett pályára a mostani szezonban, ezért közös megegyezéssel felbontotta a szerződését, és a több játéklehetőség érdekében más klubnál folytatja pályafutását.
Andorka Péter a Szeged együttesétől érkezett Kaposvárra a 2017/2018-as évadban, amikor 26 mérkőzésen 11 góllal vette ki a részét a bajnokság megnyeréséből. A 2018/2019-es szezonban azonban már kevesebb szerephez jutott, de a ZTE elleni mérkőzésen ő szerezte csapatunk győztes találatát. Andorka Péter és Kollega Krisztián is oroszlánrészt vállalt abban, hogy egyesületünk megnyerte az NB III. Nyugati csoportját.
Csiszer Balázs tavaly nyáron érkezett a Csíkszereda együttesétől kölcsönbe. A védőre nem számít tovább együttesünk szakmai stábja. Klubunk minhárom labdarúgónak további sikeres pályafutást kíván!
A keret erős, nagy változásokra nem lehet számítani, de Herczeg Erik a klub résztulajdonosa annyit elárult, hogy elsősorban támadókkal tárgyalnak, azonban konkrétumokkal még nem tud szolgálni.