Elveszítette idei utolsó hazai mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC, amely a Liga Kupa kilencedik fordulójában a Videotont látta vendégül.

A Cseri úti találkozó első félidejében csak helyzetekig jutottak a csapatok, míg a szünetet követően kétszer is megzörrent a háló. Az 56. percben Vujovics juttatta vezetéshez a Videotont, miután a fehérvári csatár mintegy tizenöt méterről a bal felső sarokba bombázott. A végeredményt pedig Szakály Dénes alakította ki a 75. percben, aki 14 méterről laposan lőtt a Rákóczi kapujába.

A fehérváriak győzelmével egyben az is eldőlt, hogy a Rákóczi a Liga Kupa utolsó fordulójának eredményétől függetlenül már nem juthat tovább ebben a sorozatban.

Kaposvári Rákóczi FC – Videoton 0–2 (0–0)
Kaposvár, Cseri út, 100 néző. V.#!# Kiss N.
Rákóczi FC#!# Horváth L. – Grúz, Petrók (Major, 73.), Pintér L. (Kerekes, 55.) – Gujics, Pest (Vadas, 85.), Sztanics (Markovics, 85.), Maróti (Hegedűs, 65.), Bőle – Reszli, Lambulics. Vezetőedző#!# Prukner László.
Videoton#!# Tujvel – Lázár, Radovics (Szolnoki, 80.), Sifter, Présinger – Milanovics, Demjén (Ponczók, 62.), Szakály D. – Móri (Baracskai, 60.), Vujovics, Farkas II. B. (Gyurcsó, 87.) Vezetőedző#!# Mezey György.
Gólszerzők#!# Vujovics (56.), Szakály D. (75.).
Temesvári Iván