Nem volt sok idő az ünneplésre és a pihenésre#!# a Ferencváros elleni szerdai bravúros győzelem után szombaton 18 órakor már a Bp. Honvéd otthonában lép pályára a Rákóczi futballcsapata. Az őszi mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget. Az nb1.hu portálon nyilatkozó két vezetőedző bizakodó hangulatban várja az összecsapást. 

Supka Attila (Honvéd)#!# – Függetlenül attól, hogy vereséget szenvedtünk a KTE otthonában, ugyanúgy készülünk a Kaposvár elleni találkozóra, mint a korábbiakban. Bízom benne, hogy az a lendület, ami az elmúlt heteteket jellemezte a csapatot, megmarad, és hazai környezetben a Kaposvár ellen eredményesek tudunk lenni – mondta Supka a kispestiek rádiójának.

Sisa Tibor (Rákóczi FC)#!# – Egy ilyen nagy múltú, patinás klubhoz látogatni, mint a Honvéd, mindig örömteli, és nagy kihívást jelent. Ellenfelünk erős, masszív, szervezett csapat, és jó játékosokból áll. Nagyon bízom benne, hogy a játékosok egymásért küzdve, harcosan, koncentráltan játszanak – mint már tették ezt sokszor -, mert ez esetben van esélyünk gyarapítani a pontjaink számát.