Az utolsó hazai mérkőzésén a címvédő Győri ETO együttesét fogadta az élvonalból már kiesett csapatunk. A tisztes helytállás reményében léptünk pályára, ám a búcsú sajnos nem sikerült szépre. Az első helyért még versenyben lévő győriek öt góllal győztek.

A vendégek kezdhették a mérkőzést és a gólgyártásra sem kellett sokat várni. A 3. percben egy eladott labdára Varga Roland csapott le nagyszerű ütemben, amit szépen lőtt középre Andricnak, aki az elvetődő Rusák alatt könnyedén bevágta a labdát. A 8. percben Dinjar ívelt be egy szabadrúgást, amit Lipták teljesen üresen fejelhetett Rusák kapujába. 
A 11. percben szépíthetett volna a Rákóczi. Diallón lökött nagyot Strestik egy szabadrúgás után, amiért Fábián játékvezető tizenegyest ítélt. A labda mögé Firtulescu állt, de csúnyán a kapu fölé lőtt. A 31. percben jött az újabb vendég gól. Varga beadása után Andric lőtt, az ő lövését még Addo és Rusák együttesen hárította, a kipattanóra azonban rögtön ott termett Rudolf, aki könyörtelenül a kapuba vágta a labdát. 0-3. A félidő utolsó említésre méltó eseménye Thiam 20 méteres lövése volt, Kamenar azonban simán védett.

A szünetben a családbarát mérkőzése keretében 11-es rúgásokat végezhetett el az öt szerencsés kisorsolt fiatal. Hároom sikeres lövéssel Teruzzi Lorenzo nyerte a büntetőpárbajt.

Florean lövésével kezdődött a második félidő, de Kamenar kapujára veszélytelen volt. A 66. percben tovább növelte előnyét az ETO. Rudolf  eresztett el 18 méterről egy lövést, ami védehetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. 0-4. A 73. percben a csereként beálló Trajkovic lőtte az újabb vendég gólt. Teljesen üresen kapott egy labdát Liptáktól az ötös vonalán, amit könnyedén gurított a hálóba. 0-5.
Csapatunk így kiütéses vereséggel búcsúzott a hazai közönségtől.

Kaposvári Rákóczi FC – Győri ETO 0-5 (0-3)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Fábián 
Rákóczi FC#!# Rusák – Florean, Lebbihi (Thiam, 26.), Diallo, Hadaró – Addo, Coroian – Firtulescu, Balázs, Bőle (Böjte, 82.) – Murai (Dominic 70.). Vezetőedző#!# Selymes Tibor
Győr#!# Kamenar – Svec, Lang, Lipták, Dinjar – Pátkai, Strestík (Kalmár Zs., 65.), Kamber (Trajkovic, 71.) – Varga R., Rudolf G., Andric (Dudás, 77.). Vezetőedző#!# Horváth Ferenc
Gólszerzők#!# Andric (3.) Lipták (8.) Rudolf (31., 66.) Trajkovic (73.)
Sárga lap#!# Lebbihi (23.), Hadaró (30)., Murai (64.), Bőle (81.), Diallo (89.), illetve Kamber (10.), Strestik (11.), Lipták (60.)