A koronavírus-járvány miatt többeknek nehézséget okoz a mindennapos bevásárlás is. Klubunk ebben próbál segítő kezet nyújtani.

 

Mint arról már beszámoltunk Hadaró Valentin, csapatunk játékosa egy nagyon nemes felajánlást tett közzé a közösségi média felületén, mely szerint segít a szépkorú embereknek a bevásárlásban, hogy ezzel is könnyebbé tegye az életüket a járvány ideje alatt. A kezdeményezést természetesen mellszélességgel támogatja klubunk is, így szerdán már az első bevásárlásra is sor került. Természetesen a higiéniai előírások legszigorúbb betartása mellett.

 

– Valentin kezdeményezése kapcsán vettük fel a kapcsolatot az önkormányzattal, azon belül Dér Tamás alpolgármesterrel és Péterné Szarka Klára sportreferenssel, hogy szívesen segítenénk a szépkorúaknak ezekben a nehéz időkben – fogalmazott Takács Róbert, klubunk ügyvezetője. – A szerdai napot a Kaposvári Nagypiacon kezdtük, ahol egy megbeszélés után kezdődött a bevásárlás, majd a kaposvári önkormányzat egy önkéntesével közösen kiszállítottuk az árukat a megadott címre. Természetesen mi is, mint mindenki folyamatosan figyelemmel kísérjük a járvány helyzetét, tudjuk, hogy mi történik a világban. Ez a helyzet nem csak a sportolókat viseli meg, hanem mindenkit. Ezért is fontos, hogy mindenben támogassuk a szépkorúakat.

– Több önkéntessel közösen vásároltunk be az idős emberek számára, majd elvittük az árukat a megadott címekre – mondta Hadaró Valentin, csapatunk bal oldali védője. – Nagyon jó volt a fogadtatás, látszott az öröm az arcukon, hiszen tudják, hogy van, akire számíthatnak. Engem is boldogsággal töltött el, ahogy láttam ezt az őszinte örömöt. Ez mindent megér. Természetesen ez nem egy egyszeri alkalom volt. A jövőben is folytatom ezt a kezdeményezést, egy barátommal, Mayer Milánnal közösen.

Klubunk is segít
2020. április 8.