Egy kötetlen beszélgetésen vettek részt csapatunk szurkolói, valamint Takács Róbert, klubunk technikai vezetője. Az összejövetelnek a Rákóczi-stadion adott otthont.

 

A szurkolók azzal kapcsolatosan keresték meg klubunkat, hogy az álló szektorba szóló jegyek legyenek olcsóbbak, ugyanis a hazai mérkőzéseken nincs meg a kellő létszám a kapu mögötti részen, míg idegenben igen. Hozzátették, remélik, hogy a szurkolásuk sokat segít a csapatnak, s ez pontokban is megmutatkozik majd.

Takács Róbert, klubunk technikai vezetője kiemelte, hogy a Paks elleni mérkőzésen már látszott a szurkolók összefogása, hiszen végig bíztatták a csapatot és a vereség ellenére is megtapsolták a játékosokat.

A folytatásban a stadion felújításról is szó esett, valamint arról, hogy, ha kérés érkezik a szurkolók részéről, a klub minden segítséget megad majd az idegenbeli mérkőzésekre való szurkolói busz indításához.

A jó hangulatú megbeszélés végén a felek közös nevezőre találtak, hiszen a következő hazai mérkőzésre 1.500 forintos jegyár megváltása után szurkolhat mindenki a déli kapu mögötti álló szektorban. Az ultrák remélik, hogy ez több nézőt csal majd a Rákóczi-stadionba, akik a későbbiek folyamán törzsszurkolóvá vállnak majd.

Takács Róbert elárulta, hogy az első kör, azaz a tizenegyedik forduló után egy nagy szurkolói ankétra várnak majd mindenkit, ahol az edzőktől és a játékosoktól is kérdezhetnek majd az érdeklődők.