Vereséget szenvedett Pápán, a Ligakupa harmadik fordulójában a Kaposvári Rákóczi. Gól nélküli első félidőt követően Seye találataival kétgólos előnyt szerzett a házigazda, amelyre tőlünk csak Katona tudott büntetőből válaszolni. Sajnos, ez a meccs sem maradt kiállítás nélkül, ezúttal Kovács Olivér volt kénytelen idő előtt elhagyni a pályát második sárga lapját követően.

A hűvös, őszies időben nehezen pörögtek fel a csapatok. Az első tíz percet követően a Pápa kétszer-háromszor eljutott a vendégkapuig, de az utolsó pillanatokban támadóik hibáztak. A második játékrészben a csereként beáll Seye révén megélénkült a Pápa játéka. A légiós az 58. percben Présinger beadását követően megszerezte a vezetést. 1-0. Három perccel később újra Seye lépett ki a jobboldalon, Kovács Olivér szabálytalankodott vele szemben, aki ezzel begyűjtötte második sárga lapját. Hat perccel később ismét Seye volt a főszereplő, amikor Balogh kipattanó lövését pofozta a hálóba . 2-0. A Rákóczi emberhátrányban sem adta fel, és Katona 79. percben büntetőből szerzett góljával sikerült szépíteni. 2-1. Az egyenlítés azonban már nem sikerült a hátralévő időben.
Lombard FC Pápa – Kaposvári Rákóczi FC 2-1 (0-0)
Perutz-stadion, 200 néző. Vezette#!# Oláh G. (Farkas B., Horváth Z.)
Pápa#!# Szűcs L. – Nagy S. (Sekour, a szünetben), Balogh B., Tóth G., Présinger – Arszics, Rodenbücher, Horváth L., Tóth B. (Cekulajevs, 68.) – Benko, Marics (Seye, 52.). Vezetőedző#!# Zsivóczky Gyula
Rákóczi FC#!# Horváth L. – Fenyvesi (Házi, 81.), Vadas, Zámbó, Kovács O. – Katona, Khaly, Diallo (Földes), Böjte, Kovacic – Vrucina (Kovecevic). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Seye (59., 68.), illetve Katona Gy. (11-esből, 79.)
Kiállítva#!# Kovács O. (62.)
* * *
A szombaton 17 órakor a székesfehérvári Sóstói Stadionban megrendezésre kerülő Videoton FC – Kaposvári Rákóczi FC Ligakupa-mérkőzés a szurkolók részére ingyenes lesz. A stadionban csak az A,B,C,D fedett lelátókat fogják megnyitni a közönség előtt, külön vendégszektor nem lesz.