A klubvezetés közös megegyezéssel szerződést bontott két védővel, Ludánszki Bencével és Bakos Bencével.

A 27 éves Ludánszki Bence tavaly ősszel érkezett Kaposvárra a Debreceni VSC együttesétől. A védőként és védekező középpályásként is bevethető labdarúgó az előző szezonban oszlopos tagja volt az NB III. Nyugati csoportjában végül harmadik helyen záró Rákóczinak. Akkor húsz bajnoki és egy Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára. A 2017/2018-as pontvadászatban tíz bajnokin kapott lehetőséget, s a Veszprém ellen csereként beállva tette fölényessé csapatunk sikerét.
A belső védő Bakos Bence nyáron csatlakozott együttesünk keretéhez. A 28 éves játékos NB I.-be feljutó Balmazújvárostól igazolt a somogyi megyeszékhelyre. Az őszi szezonban tíz bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. A III. ker. TVE elleni hazai mérkőzésen góllal vette ki részét a sikerből.
Minkét játékosnak sok sikert kívánunk további pályafutásához!
További hír, hogy a vezetőség azon dolgozik, hogy megerősítse a támadószekciót. Jelenleg több labdarúgóval is tárgyalásban áll klubunk. Herczeg Erik, együttesünk ügyvezető-elnöke honlapunknak elmondta#!# minőségi játékossal kívánják megerősíteni a csatársort.


Bakos Bence


Ludánszki Bence