A Sárvár FC otthonában vívta ki a továbbjutást együttesünk a MOL Magyar Kupa hatodik fordulójában, így már a legjobb 64 között található csapatunk.

 

Vegyes, jobban mondva felforgatott csapattal lépett pályára együttesünk a Vas megyei első osztályban szereplő Sárvár FC otthonában. A kezdőben ugyanis Szarka Ákos, Gál Mátyás, Vachtler Csaba, Nagy János és Ur László is helyet kapott, akik a bajnoki találkozókon is rendre szóhoz jutnak.

A vezetést már az ötödik perceben megszerezte csapatunk Erdei Carlo révén, s a folytatásban, tovább nőtt az előny. A második félidőben egy öngóllal, majd a csereként pályára lépő Szabó Bálint góljának köszönhetően végül három-nullás sikerrel jutott a legjobb 64 közé együttesünk.

– Egy vegyes csapat lépett pályára, mivel volt két eltiltott játékosunk Bíró Dominik és Hadaró Valentin személyében, akik még az előző szezonból hozták ezt magukkal – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – Ezen a találkozón meg tudtam nézni azokat, akik eddig kevesebb lehetőéget kaptak. Azt gondolom, hogy nem jelentett problémát ez a mérkőzés. Hamar gólt szereztünk, ami megnyugtatott mindenkit. Nagy labdabirtoklási fölényben voltunk és csak az volt a kérdés, hogy a helyzeteinkből mennyit váltunk gólra.

 

Sárvár FC–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–3)
Sárvár, 300 néző. V.: Görög (Bede, Halmai).
Sárvár FC: Viganó – Horváth E., Kovács B., Vajda M. (Varga L., 82. p.), Potyi, Czöndör (Bakonyi, 82. p.), Fider, Csákvári, Horváth A., Lempeg (Szalai K., 72. p.), Marsai. Vezetőedző: Kovács Balázs.
Kaposvári Rákóczi FC: Laky – Nagy J., Ur, Varjas Z., Vachtler – Gál – Godzsajev-Telmán (Tratnyek, 82. p.), Erdei – Földi (Szabó B., 63. p.), Szarka, Borbély (Andric, 70. p.). Vezetőedző: Várhidi Péter.
Gólszerzők: Erdei (5. p.), Fider (48. p. – öngól), Szabó B. (78. p.).